STEVO F1 en STEVO F3 kampioen

29-11-2014 om 01:00 uur

 

 

 

 

 

STEVO F1 en STEVO F3 zijn zaterdagmorgen onder grote belangstelling van ouders, opa's, oma's en supporters kampioen geworden. STEVO F1 won van het sterke Juventa F1 uit Wierden met 2-1 en STEVO F3 bond Vroomshoopse Boys F4 met maar liefst 12-0 aan de zegekar.

Vanzelfsprekend was het groot feest na afloop bij beide teams. STEVO F1 leverde een fantastische prestatie door op een hoog podium, de eerste klasse, kampioen te worden. Wat zit er allemaal nog meer in het vat, volgend voorjaar, voor deze talentvolle groep. "Kampioen worden in de hoofdklasse", luidde de boodschap bij enkele ouders na afloop in de kantine. We zullen dan zien wat deze jongens nog meer in hun mars hebben.

STEVO F3 liet er geen twijfel over bestaan wie de beste was zaterdagmorgen. Een 12-0 stand aan het eind van de wedstrijd. Dan mag je ook de terechte kampioen genoemd worden. Harry Steggink, trainer van STEVO F3, was evenals de verdere begeleiding en alles wat deze groep nog meer een warm hart toedraagt dolgelukkig met de titel.

Speciale kampioensshirts waren gemaakt en voor elk spelertje was er een beker. Harry sprak na afloop zijn groep in de kleedkamer lovend toe en als beloofd ging  de trainer met kleren en al onder de douche. Dat viel natuurlijk goed in de smaak bij zijn pupillen.

Als te doen gebruikelijk werden de beide kampioenschappen groots gevierd in de kantine en al toeterend met auto's door het dorp werden de inwoners op de hoogte gebracht.

Bij deze gaan de felicitaties nogmaals uit naar iedereen die bij STEVO F1 en STEVO F3 betrokken zijn.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 9 mei

19.0°

Ochtend 10.2°
Avond 18.0°
Nacht 11.6°
Min. 9.2°
Max. 20.1°

Zon op: 03:46 uur
Zon onder: 19:12 uur

Meer weer

Gebruikerslogin