STEVO A1 en B1 doen goede zaken.

29-11-2014 om 01:00 uur

STEVO A1 als ook STEVO B1 wonnen hun wedstrijden zaterdagmiddag op een koud sportpark de Peuverweide. STEVO A1 deed dat tegen De Zweef A1 met 6-2 en STEVO B1 wist HHC B2 met 3-1 te verslaan.

Peter Voshaar, trainer van STEVO A1, zag zijn ploeg in de beginfase tegen De Zweef A1 nog niet sterk acteren en al in de 8e minuut kwamen de Nijverdallers op een 0-1 voorsprong.  Voor STEVO A1 een waarschuwing dat er wat meer gevraagd werd deze middag. En naarmate de eerste helft vorderde kwam STEVO steeds beter in haar spel.

Voor de 1-1 had het wel een strafschop nodig. Thomas Steggink werd in de zestien onderuit gehaald.  Aan Wout Gehring is zorsquo;n buitenkansje wel besteed. De  aanvoerder van STEVO stuurde de keeper van de Zweef perfect de verkeerde hoek in.

Toen op slag van rust Thomas Steggink ook nog de 2-1 scoorde was het prettig thee drinken voor STEVO in de kleedkamer.

STEVO A1 had direct na rust nog een opsteker want Justin Oude Booijink legde de bal in de 47e minuut opnieuw in het netje van de Zweef.  En even later deed hij dat nog eens na goed voorbereiden werk van Thomas Steggink.

Of de 4-1 voorsprong nog niet genoeg was, deed Thomas Steggink een duit in het zakje door de 5-1 binnen te tikken. De Zweef deed middels een een strafschop nog wel iets terug, maar het slotaccoord kwam opnieuw van STEVO. Justin oude Booijink, met zijn derde van de middag, bepaalde de eindstand op 6-2 voor STEVO A1.

Rest nog te vermelden dat scheidsrechter Tonnie Westerhof een uitstekende partij floot.

STEVO B1 nog altijd ongeslagen
STEVO B1, de ongeslagen koploper in de tweede klasse, moest tegen HHC B2 toezien dat het eerst nog op een 0-1 achterstand kwam.  In paniek raakte het echter daardoor niet en nog voor rust zorgde Stephan Steggink voor de 1-1. In de tweede helft was STEVO B1 duidelijk de betere ploeg , het wachten was alleen op meer doelpunten.

Remon Collije gaf het goede voorbeeld en zette het elftal van trainer Hans Roetenberg op 2-1. Hugo Weerink had het daarna ook nog een keer op de heupen en zette de 3-1 eindstand op het scorebord.

STEVO B1 blijft door het resultaat op kampioenskoers liggen.