Sneu 1-2 verlies voor STEVO tegen Voorwaarts Twello

30-11-2014 om 01:00 uur

het was zondagmiddag op de Peuverweide een sneu 1-2 verlies voor STEVO tegen Voorwaarts Twello. De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar, maar je kon er op wachten in het laatste kwartier dat één van beide ploegen een steek zou laten vallen.

STEVO en Voorwaarts speelden toen beiden voor de volle winst en het spel golfde op en neer. STEVO had daarbij pech dat de helpende hand van de scheidsrechter ontbrak. Niels Wigger werd overduidelijk onder zijn ogen in de vijf meter onderuit gehaald, maar de leidsman gaf geen krimp en liet gewoon doorvoetballen. Even later kreeg een handsbal van een Voorwaarts speler in het eigen strafschopgebied  ook geen goedkeuring van de man met het fluitje, zodat het een loterij bleef wie de winnende goal zou maken.

Vier minuten voor tijd viel die dan toch en wel in het voordeel van Voorwaarts. STEVO kreeg de bal uit een corner niet onder controle en in een wirwar van spelers lag die zomaar achter keeper Roy Kreuwel. Die tegenslag kwam STEVO in de korte tijd die de wedstrijd nog te gaan had niet meer te boven en zo kon de gelukkigste ploeg, Voorwaarts, drie punten bijschrijven op haar conto en passeerde door dit resultaat STEVO op de ranglijst.

STEVO heeft nog wel een wedstrijd te goed ten opzichte van Voorwaarts. Rest nog te vermelden dat in de eerste drie kwartier beide ploegen weinig voor elkaar onderdeden en de kansen die ontstonden werden gelijkelijk over beide elftallen verdeeld.

Voorwaarts kwam op 0-1 in de 14e minuut toen een individuele actie bij een Voorwaarts speler op de achterlijn en de voorzet daaruit doeltreffend werd afgerond. Ingmar Reinerink maakte met zijn linkerbeen prachtig de 1-1 in de 40e minuut, nadat Tom van Bentheim hem de bal op maat aanspeelde.

Volgende week speelt STEVO uit tegen Schalkhaar. Wil STEVO de aansluiting behouden met de subtop dan is winst noodzakelijk. Om 14:00 begint de wedstrijd.

Bron: Stevo Voetbal