Trainer Peter Reekers verlengt bij STEVO

07-12-2014 om 01:00 uur

De TC en het bestuur van STEVO zijn bijzonder content te kunnen melden dat Peter Reekers ook het volgende seizoen (2015/2016) als trainer/coach aan de club verbonden blijft.

"Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij deze fantastische vereniging", aldus Reekers. "STEVO is een ambitieuze vereniging met een leuke groep talentvolle jonge spelers. Ik voel me thuis bij STEVO."

Reekers vervolgd: "STEVO is de eerste vereniging waar ik als trainer/coach de scepter mag zwaaien. Ik heb een goede assistent trainer en ook over het begeleidingsteam ben ik zeer tevreden. Ook met de verdere stafleden, trainers, leden en stafleden heb ik een goede band. Mijn werk bij STEVO is nog niet klaar".

Peter Reekers is onlangs toegevoegd aan de technische staf van SC Heracles Almelo. De voormalig speler van Heracles werkt als assistent-trainer nauw samen met hoofdtrainer John Stegeman.

Zijn werkzaamheden bij STEVO zullen hier echter niet onder leiden, in tegendeelhellip;.. "Mijn jongens bij STEVO zal ik nooit in de steek laten. Ze voelen voor mij als echte familie", aldus Peter Reekers.

Hedenmorgen is de A-selectie van STEVO door vice-voorzitter Eddy Droste als eerste ingelicht inzake de nieuwe overeenkomst met de trainer/coach. De spelers van de A-selectie waren bijzonder verguld met een langer verblijf van Peter Reekers bij STEVO.

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 26 april

10.2°

Ochtend 5.6°
Avond 11.0°
Nacht 7.2°
Min. 5.0°
Max. 11.8°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin