Winst voor STEVO 2 en STEVO 3

07-12-2014 om 01:00 uur

STEVO 2 en STEVO 3 hebben zondamorgen op de Peuverweide beiden hun wedstrijd in winst weten om te zetten. STEVO 2 deed dat op het hoofdveld tegen Schalkhaar 2 met 2-1 en STEVO 3 won met 2-0 van PH 3 op het kunstgrasveld.

Voor STEVO 2 een heel belangrijke overwinning tegen het hoog genoteerde Schalkhaar 2. Nadat Schalkhaar in de eerste helft de bal op de paal schoot, kreeg STEVO 2 aan de andere kant een penalty toebedeeld. Wilco Broekhuis schoot goed de 1-0 binnen en het elftal van trainer Alfons Kruiper kwam helemaal op rozen te zitten toen Niek korte in de 42e minuut de 2-0 maakte.

In de tweede helft drukte Schalkhaar met de wind mee op het doel van STEVO en de aansluitingstreffer was een logisch gevolg hiervan. Niek Korte had bij STEVO vervolgens pech dat hij de bal  op de paal schoot van het doel van Schalkhaar. Het was nog even billen knijpen voor STEVO in het laatste deel van de wedstrijd, maar in de 2-1 stand kwam geen verandering meer.

Opnieuw drie heel belangrijke punten voor STEVO 2 in de stand op de ranglijst.

STEVO 3 wint met 2-0 van PH 3

STEVO 3 deed wat het moest doen zondagmorgen. Winnen om  bovenaan te blijven. Dat lukte prima. Tegenstander PH3  bood overigens wel prima verzet. Na enkele kleine mogelijkheden voor STEVO 3 in de beginfase van de wedstrijd, zag Rien Nieuwmeijer de bal uit zijn voorzet zomaar door de keeper van PH in eigen doel slaan (1-0) .

Vlak voor rust had STEVO 3 over geluk niet te klagen toen de uitgelopen keeper van PH opnieuw de fout inging door de bal in  de voeten van Jorn Weerink te spelen. Voor Jorn een koud kunstje daarna om de 2-0 in het netje te leggen.

In de tweede helft zat het geluk bij STEVO niet altijd mee.  Joris Klein Haarhuis en Danny Huzink schoten namelijk de bal op de paal.  Ook PH had enkele goede mogelijkheden, maar Keeper Mike Freriksen stond zijn mannetje deze morgen.

The road to victory duurt voor voor STEVO 3.