Sleutelduel voor STEVO tegen Achilles ’12. Blijven meedoen of afhaken.

10-12-2014 om 01:00 uur

STEVO speelt zondagmiddag in Geesteren haar thuiswedstrijd tegen Achilles rsquo;12. Als een duveltje uit een doosje zijn de Hengeloers de afgelopen wedstrijden naar de subtop toe gekropen. Afgelopen zondag nog werd FC Suryoye thuis met 1-0 verslagen. Het was de derde overwinning op rij voor Achilles. Een teken dat de ploeg in de winning mood is en blaakt van zelfvertrouwen.

Inmiddels staat Achilles in punten aantal gelijk met STEVO. Over zelfvertrouwen gesproken; STEVO had dat ook , maar twee nederlagen op rij , Voorwaarts en Schalkhaar, heeft roet in het eten gegooid. Het duel tegen Achilles rsquo;12 is een soort van sleutelduel voor beide ploegen, of blijven meedoen om de bovenste plaatsen, of afzakken naar de grijze middenmoot.

Dat laatste in geen geval, zal STEVO trainer Peter Reekers denken en verwacht mag dan ook worden dat hij zondag de ploeg op scherp heeft staan en er een strijdbaar STEVO in de wei verschijnt. Het elftal heeft bewezen dit seizoen dat het de tweede klasse meer dan aan kan.

Zondag in de thuiswedstrijd tegen Achilles rsquo;12 is er een mooie gelegenheid om dit nog eens aan de eigen aanhang te tonen. Supporters van STEVO wees erbij en steun ons eerste elftal in deze sportieve strijd om drie punten.

Om 14:00 uur wordt er afgetrapt.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 27 april

12.0°

Ochtend 6.5°
Avond 11.0°
Nacht 11.1°
Min. 6.5°
Max. 15.6°

Zon op: 04:09 uur
Zon onder: 18:51 uur

Meer weer

Gebruikerslogin