Toernooien STEVO-jeugd tijdens de kerstvakantie

24-12-2014 om 01:00 uur

Voor de STEVO-jeugd staan er gedurende de winterstop diverse toernooien op het programma. Zo strijden STEVO A1, STEVO B1, STEVO C1 en STEVO E1 om de gemeentelijke eer tijdens de Gemeentelijke Zaalvoetbaltoernooien.

Voor STEVO A1 vindt dit plaats op zaterdag 27 december a.s. vanaf 11.00 uur in de Burgemeester Verdegaalhal in Tubbergen. In diezelfde sporthal neemt STEVO E1 het later die middag (vanaf 16.00 uur) op tegen hun leeftijdsgenootjes van de buurtverenigingen. STEVO C1 speelt die dag een "thuiswedstrijd". In de eigen Ransuil wordt er vanaf 14.00 uur afgetrapt om een gooi te doen naar de prijzen. STEVO B1 speelt enkele dagen later, op dinsdag 30 december a.s., haar toernooi. Aanvang 14.00 uur in Sporthal De Ransuil in Geesteren.

Boekje Gemeentelijk A-Toernooi

Boekje Gemeentelijk B-Toernooi

Boekje Gemeentelijk E-Toernooi

Boekje Gemeentelijk C-Toernooi

Alle STEVO D-teams nemen ook dit jaar weer deel aan het Gemeentelijk Kunstgrastoernooi, welke plaatsheeft op zaterdag 10 januari 2015. Voor STEVO D1 vindt het toernooi plaats op het kunstgrasveld van MVV '29 in Harbrinkhoek. STEVO D2 reist af naar De Tukkers in Albergen, terwijl STEVO D3 op het veld van TVC '28 in Tubbergen haar kunsten mag vertonen. STEVO D4 tenslotte mag voor eigen publiek op het kunstgrasveld van De Peuverweide proberen de eer hoog te houden. In alle poules starten de eerste wedstrijden die dag om 09.00 uur.

Boekje Gemeentelijk D-toernooi

De STEVO E- en F-teams spelen op zaterdag 3 januari 2015 of zaterdag 10 januari 2015 het PPZV-zaaltoernooi, van de federaties Almelo en Tubbergen. Er wordt die dagen in verschillende sporthallen in Almelo en de gemeente Tubbergen gestreden om een plek in de Twentse finales op zaterdag 7 februari 2015.

PPZV Zaaltoernooi

Tot slot vindt natuurlijk op maandag 29 december a.s. het jaarlijkse Midwinter zaaltoernooi voor alle jeugdleden van de RKVV STEVO plaats in Sporthal De Ransuil. Indien je je (team) hiervoor nog niet hebt opgegeven, meld je dan snel bij je leiders. Zij zorgen voor een aanmelding bij de organisatie via nickharm@hotmail.com.

s'Avonds staat het inmiddels traditionele kadervoetbal weer op het programma. Aanmelden hiervoor kan ook nog via nickharm@hotmail.com

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 24 april

7.3°

Ochtend 4.0°
Avond 7.8°
Nacht 3.7°
Min. 3.4°
Max. 9.0°

Zon op: 04:15 uur
Zon onder: 18:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin