30 December STEVO Midwinterpuzzeltocht

06-12-2014 om 01:00 uur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dinsdag 30 december 2014 a.s. zal de midwinterpuzzeltocht van STEVO worden gehouden. Deze avond wordt georganiseerd voor iedereen die STEVO een warm hart toe draagt. Naast leden, sponsoren en donateurs zijn ook andere belangstellenden uitgenodigd voor deze avond.

De nieuwe en verjongde organisatie zal de traditionele tocht grotendeels in ere laten, maar heeft ook gedacht aan enkele leuke aanpassingen. De tocht wordt door de vaste deelnemers gezien als een leuke activiteit tijdens de winterstop. Door de aanpassingen hoopt de organisatie op een grotere deelname.

De midwinterpuzzeltocht bestaat uit een korte wandeltocht waarbij de deelnemers zich onderweg kunnen vermaken met een vragenlijst en verschillende 'puzzels'. Tijdens de tocht vinden twee pauzemomenten plaats waar attractieve spellen worden gespeeld. De tocht wordt afgesloten met het raden van de mystery guest. Dit is vaak een prominent persoon die een connectie heeft met de club.

Aansluitend kan gezellig worden nagepraat over de verschillende 'puzzels' en de ontmaskering van de mysterie guest. Dit wordt afgesloten met een lekkere bord snert.

Op dinsdag 30 december zal om 18.30 uur de bus vertrekken vanaf Café Steggink.

Het inschrijfgeld is euro; 10,- per persoon als bijdrage in de kosten voor de bus en snertmaaltijd.

De deelnemers kunnen zich tot dinsdag 23 december opgeven via email

stevomidwinterpuzzeltocht@hotmail.com of telefonisch bij Ralph Geerdink

(06-27266514).
Bij de opgave ontvangen we graag alle namen van de deelnemers die meelopen, waarbij een maximum van 6 per groep wordt gehanteerd.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 20 april

8.5°

Ochtend 5.1°
Avond 7.9°
Nacht 3.2°
Min. 3.2°
Max. 9.8°

Zon op: 04:23 uur
Zon onder: 18:39 uur

Meer weer

Gebruikerslogin