Midwinterpuzzeltocht STEVO weer in alle opzichten geslaagd

31-12-2014 om 01:00 uur

De nieuwe verjongde organisatie kijkt tevreden terug op de traditionele midwinterpuzzeltocht van STEVO die op 30 december 2014 plaats vond. Ondanks een aantal late afmeldingen door ziekte, begonnen er 78 deelnemers, verdeeld over 14 groepen, aan de tocht.

De puzzeltocht begon aan de Hardenbergerweg in Langeveen. Vandaar liepen de deelnemers in het buitengebied van Geesteren via de Wierenseveldweg en Vermolenweg naar het eindpunt, de STEVO-kantine. Onderweg kwamen de groepen twee tussenstops tegen waar de koffie klaar stond en een denk- en doespel voor de deelnemers stond te wachten.

Bij het eindpunt zat de mystery guest klaar die vijf vragen van de deelnemers knikkend met ja of nee mocht beantwoorden, waarna de deelnemers moesten raden wie onder het pak verscholen zat. Uiteindelijk had één groep de mystery guest geraden. Ze namen de gok dat PR-man Tonnie Lohuis onder het pak zat en stelden hun vragen hier op af. Hierdoor wisten ze na drie vragen al dat hij de mystery guest was. De bekendheid van Tonnie Lohuis (ook wel TwitterTonnie genoemd)is groot binnen STEVO, maar dat was bij de meeste deelnemers op deze avond een stukje minder.

In de kantine nam eerst voorzitter Henk Martens het woord en stelde de nieuwe organisatie (Mark Rouwenhorst, Rick Haarhuis, Chris Geerdink en Ralph Geerdink) voor. Het was hem opgevallen dat er ook verjonging in de deelnemende groepen zaten en er steeds minder 'ouderen' waren.

Vervolgens maakte Ralph Geerdink van de organisatie de mystery guest bekend en deelde de prijzen uit. De derde prijs ging naar een vaste groep deelnemers van o.a. Thomas Kottink en Bert Stamsnieder.

De tweede prijs ging naar de oude organisatie met o.a. Charel Nijhuis en Gerben Busscher.

De eerste prijs ging naar een vriendengroep die tevens als enige groep de mystery guest hadden geraden. Dit waren Nick Reinerink, Lars Bekhuis, Joop Klein Haarhuis, Joris Klein Haarhuis en Bart Lohuis.

Na de bekendmaking van de prijzen werd de snert geserveerd. De organisatie kijkt tevreden terug op hun eerste tocht als organisatie en hoopt ook volgend jaar weer op een grote deelname.

Op de foto het winnende team en Ralph Geerdink namens de organisatie. Verder de mystery Guest Tonnie Lohuis.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 17 mei

19.6°

Ochtend 12.5°
Avond 19.0°
Nacht 16.9°
Min. 11.2°
Max. 20.8°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin