Henk Martens stopt als voorzitter bij STEVO.

04-01-2015 om 01:00 uur

Henk Martens stopt na de komende ledenvergadering van STEVO in november als voorzitter bij de club. Deze mededeling en andere zaken kwamen aan bod bij de speech die de voorzitter deed op de zeer goed bezochte nieuwjaarsreceptie in het clubgebouw.

Het STEVO bestuur stelt penningmeester Eddy Droste voor als nieuwe voorzitter. Eddy vervult momenteel ook al de taak van vice-voorzitter. De leden kunnen tot november een tegenkandidaat voorstellen aan het bestuur.

Op de receptie werden aan het eind traditioneel de jubilarissen gehuldigd die 25, 40 en 50 jaar lid van STEVO zijn.

Voordien liet Henk Martens het afgelopen jaar in het kort nog even de revue passeren, waarbij hij dank bracht aan alle leden voor hun inzet. Verder was hij zeer content met het realiseren van de nieuwe kleedkamers en werden de aktiviteiten bij STEVO als het PMA voetvolleytoernooi, de Crowd Actie, het kruisjassen en de midwinterpuzzeltocht een groot succes genoemd.

Lof was er ook voor alle sponsoren die STEVO een warm hart toedragen.

ldquo;Al met al een jaar om trots op te zijn.rdquo;, aldus de preses.

De STEVO voorzitter maakte verder bekend dat Alfons Kruiper, trainer van STEVO 2, na dit seizoen stopt. ldquo;Jammer, maar ik hoop toch nog op jouw terugkeer bij STEVO in de toekomstrdquo;, zei Martens.  Over een opvolger bij STEVO 2 is op dit moment nog niks bekend.

Peter Reekers, trainer van STEVO 1,  zette op de nieuwjaarsreceptie zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. Zowel het bestuur als de eerste selectie hebben een groot vertrouwen in Peter Reekers.

Hierna werden de jubilarissen gehuldigd. Voor iedere jubilaris had de voorzitter een woordje over en werd hun een aandenken en bloemetje overhandigd.

25 Jaar lid van STEVO zijn Tom Linnenman, Rene Maathuis, Stef Geerink, Niels Keppelink, Peter van Duist en Mike Voorhuis.

40 Jaar lid zijn Ben Steggink en Huub Kreuwel.

50 Jaar aan STEVO verbonden zijn Harry Steggink, Jan Klein Haarhuis, Frans Kokhuis, Theo Wildemors en Piet Saris.

Na de officiele plichtplegingen was het nog lang gezellig in de STEVO-kantine waar de opgediende snert van zaal Kottink zeer gewaardeerd werd door de aanwezigen.

Op de foto de jubilarissen en in het midden STEVO voorzitter Henk Martens.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 15 mei

21.3°

Ochtend 14.3°
Avond 21.5°
Nacht 15.8°
Min. 14.0°
Max. 22.4°

Zon op: 03:36 uur
Zon onder: 19:22 uur

Meer weer

Gebruikerslogin