STEVO-jeugd alweer volop actief in nieuwe jaar

11-01-2015 om 01:00 uur

De jeugdafdeling van STEVO is het nieuwe jaar sportief begonnen. Zo was er de afgelopen twee zaterdagen het traditionele zaalvoetbaltoernooi voor de E- en F-jeugd van de federaties Almelo en Tubbergen.

In de eigen Ransuil speelde STEVO F5 vorige week zaterdag al het toernooi, terwijl zaterdagochtend het nieuwbakken team STEVO F6 aan de beurt was. Als laatste kwam vanmiddag STEVO F4 in actie in de sporthal in Geesteren.

Vrolijke gezichten alom tijdens de toernooien, wat een verdienste is voor de zaalwacht welke de afgelopen twee zaterdagen de organisatie perfect in handen had. Zij zagen ook dat STEVO F5 vorige week begon met twee nederlagen, maar dat ze zich daarna knap wisten te herstellen. Middels een overwinning op Bornerbroek F2 en een gelijkspel tegen ASV '57 F3G uit Aadorp wisten de talenten van het leiderskwartet Mark Haverkort, Dennis Kokhuis, Raymond Rikhof en Daan Kottink toch nog als vierde te eindigen.

Hoe anders was dat zaterdagochtend bij de gretige spelertjes van STEVO F6. Voortvarendheid troef: zij zetten direct hun eerste twee wedstrijden om in winst. Helaas konden ze hieraan geen vervolg geven en gingen de volgende twee wedstrijden verloren. Op doelsaldo is het team toch nog derde geworden. Een prima prestatie van het nieuwe team onder leiding van Paul Hamer en Francis Kleinheerenbrink.

STEVO F4 legde zaterdagmiddag met zeven punten (twee winst, een gelijk, een verlies) verdienstelijk beslag op de tweede plek. Bijgaand de uitslagen en eindstanden in de poules van STEVO F5 en STEVO F6.

Eindstand Poule 7     Eindstand Poule10

Zaterdag  vond  ook het gemeentelijk kunstgrastoernooi plaats. Op de velden van TVC '28, MVV '29, De Tukkers en STEVO streden de verschillende D-elftallen in vier poules om de gemeentelijke eer. Op de Peuverweide kwam STEVO D4 in actie. Er werden, in een poule van vier teams, wedstrijden van twintig minuten afgewerkt. De eerste wedstrijd ging nog verloren, maar STEVO herpakte zich en kon uit de volgende twee wedstrijden twee punten pakken. Zowel tegen TVC '28 als tegen VMC werd er gelijk gespeeld.

Bijgaand de uitslagen en eindstand van de poule, met dank aan de twee scheidsrechters van STEVO (Bent Kuipers en Stein Droste) die het toernooi in goede banen hebben geleid.

Tot slot werd er ook al weer druk geoefend door verschillende teams. Zo speelde STEVO E1 zaterdagmorgen een oefenwedstrijd tegen PH E1. In Almelo wist het team van trainer Robert Paus niet te winnen. Uitslag 5-2. Toch werd er gezien de weersomstandigheden goed gespeeld en heeft de leiding een nuttige oefenwedstrijd gezien.

Ook STEVO B1 wist haar oefenwedstrijd niet te winnen. Om 12.30 uur werd er vanmiddag op de Peuverweide afgetrapt voor de wedstrijd tegen DETO B1. De 1e klasser bleek met 2-3 iets te sterk voor de mannen van trainer Hans Roetenberg. Al moet wel vermeld worden dat de wedstrijd een kwartier voor tijd is beëindigd i.v.m. de weersomstandigheden.

STEVO E1 en STEVO B1 kunnen komende week al revanche nemen voor de nederlaag.

STEVO E1 speelt a.s. donderdag thuis een oefenwedstrijd tegen De Tukkers E1, terwijl STEVO B1 a.s. zaterdag op de Peuverweide oefent tegen De Esch B1.

Het verdere programma voor deze week:

Woensdag 14 januari 2015

20.00 uur
MVV '29 A1 - STEVO A1

 
 

Donderdag 15 januari 2015

18.15 uur
STEVO E1 - De Tukkers E1

 
 

Zaterdag 17 januari 2015

10.00 uur
STEVO E2 - PH E3

09.30 uur
DETO C3 - STEVO C2

10.30 uur
HHC D3 - STEVO D1 (competitie)

11.00 uur
STEVO D2 - TVC '28 D3

14.30 uur
STEVO B1 - De Esch B1

12.30 uur
STEVO A1 - De Tukkers A1

 
 

Maandag 19 januari 2015

20.00 uur
STEVO A1 - KOSC A1

Dus ondanks dat het nieuwe jaar nog geen twee weken oud is, is de jeugd van STEVO al weer volop in touw. Houd deze site in de gaten voor de wekelijkse updates m.b.t. de (oefen)wedstrijden en uitslagen. Kijk hiervoor onder het kopje "STEVO Programma".

 

Dank aan Leon Kroeze voor bovenstaande tekst

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

12.2°

Ochtend 13.2°
Avond 10.5°
Nacht 8.5°
Min. 8.5°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin