Theo Ophof nieuwe dartkoning bij STEVO-veteranen

17-01-2015 om 01:00 uur

 

Theo Ophof is vrijdagavond in de STEVO-kantine  gekroond tot nieuwe dartkoning bij de STEVO-veteranen. Theo won in de finale van het darten van Harrie Meijer, die tot zijn eigen verbazing niet wist wat hem overkwam deze avond. "Ik snap er niks van. Gooi op goed geluk en alle pijlen vallen ook nog eens goed", zei Harrie.

Uiteindelijk moest hij dan toch het loodje leggen tegen Theo Ophof, mede verantwoordelijk voor de perfecte organisatie. Winnaar van vorig jaar Ben Steggink droeg na de finale de wisselbeker sportief over aan de nieuwe dartkoning.

Martin Steggink toch ook één van de favorieten werd winnaar van de verliezersronde, door Raymond Oude Voshaar te verslaan. Een schrale troostprijs voor Martin, die op meer gehoopt had deze avond.

Theo Ophof maakte de hele avond een ijzersterke indruk en wilde het liefst na elke partij alweer de volgende partij spelen. "ik zit in een goed ritme en moet eigenlijk zo snel mogelijk opnieuw gooien", zei Theo. Harrie Meijer had zoals gezegd en naar eigen zeggen alle geluk mee. In de halve finale wist Harrie een vroegere winnaar en nog steeds een goed darter, Jos Döbber, uit het toernooi gooien.

Theo Ophof kwam verrassend Jan Hendriksen in de halve finale tegen. Jan  zorgde voor veel hilariteit door Bart Stamsnieder met een Bull uit te schakelen. Het moest een Bull zijn en Jan deed het.

In de finale was Harrie Meijer uiteindelijk geen partij voor Theo Ophof, maar dat maakte de prestatie van Harrie er niet minder om.

Het was ver na twaalven toen de prijzen werden verdeeld op deze gezellige avond.

Over twee weken staat het grote darttoernooi bij STEVO op de rol, georganiseerd door het vijfde elftal.  Ongetwijfeld zal de winnaar bij de veteranen Theo Ophof hier opnieuw hoge ogen gooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

11.3°

Ochtend 13.2°
Avond 11.4°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin