STEVO E1 en STEVO F1 spelen om Twents Kampioenschap

30-01-2015 om 01:00 uur

STEVO E1 speelt volgende week zaterdag 7 februari de finale van de PPZV van 12.00 uur tot 13.30 uur in Borne. STEVO F1 speelt die dag van 10.30 uur tot 12.00 uur in het Diekman in Enschede.

Programma

Van de organisatie:

Het is ons een genoegen U hierbij het programma, de indeling en het reglement te doen toekomen van de Twentse Jeugdzaalvoetbalfinaledag voor  E- en F- pupillen.

Deze finaledag zal worden gehouden op  zaterdag 7 februari 2015

Gespeeld wordt in:

sporthal rsquo;t Wooldrik -  rsquo;t Wooldrik 11 -  7621 AH Borne -  074-2663164

Diekman  Enschede -  JJ van Deinselaan 22 - 7541 BR Enschede - 053-4326627

Sporthal Mossendam -  De Mossendam  2 - 7471 SJ Goor  - 0547-273501

Wij wensen U een bijzonder leuke en sportieve dag toe met als hoofddoel

VEEL VOETBALPLEZIER.

REGLEMENT

1. Speeltijd

De wedstrijdduur bedraagt:

            Poule van 4  1 x 14 minuten

Er is een (1) minuut wisseltijd tussen de wedstrijden.

Er wordt niet van speelhelft gewisseld.
Er behoeft niet te worden getost. Het in het wedstrijdprogramma  eerstgenoemde team heeft de aftrap en stelt zich op aan de linker speelhelft van de zaal, gezien vanaf de tribune.
Ieder team dient 5 minuten voor aanvang van de te spelen wedstrijd aanwezig te zijn.

2. Speelbal

De wedstrijdleiding zorgt voor de wedstrijdballen

3. Scheidsrechters

De zaalwacht zorgt voor scheidsrechters. Mocht er om de een of andere reden geen scheidsrechter aanwezig zijn, dan zorgt de eerstgenoemde vereniging voor een clubscheidsrechter.

4. Spelers

De spelers zijn verplicht schoenen te dragen die geschikt zijn voor het spelen in sportzalen.
Bij gelijkkleurige shirts van beide partijen dient het eerstgenoemde team voor reserveshirts zorg te dragen.
Het aantal spelers bedraagt 5 veldspelers + 1 keeper.

5. Wedstrijdprogramma

In elke poule van 4 wordt een halve competitie gespeeld. Bij gelijk eindigen beslist het doelsaldo. Is dit ook gelijk, dan wordt een beslissing verkregen door het nemen van strafschoppen volgens de regels KNVB (d.w.z. drie strafschoppen, dan nog gelijk om en om tot beslissing is gevallen) .

6. Prijzen

De nummer 1 van elke poule ontvangt een beker (per poule is er dus één prijs)

7. Algemeen

Bij ieder team dienen twee leiders aanwezig te zijn. Als men niet speelt dient men op de tribune plaats te nemen en zich niet aan de rand van het speelveld of in de kleedkamers op te houden.

8. Spelregels

Intrap: wanneer een bal geheel over de zijlijn is gegaan, moet een tegenstander van degene die de bal het laatst heeft aangeraakt, de bal intrappen op het punt van de zijlijn waar de bal deze heeft gepasseerd. Uit een intrap kan niet rechtstreeks een doelpunt worden gemaakt. De tegenstander moet tenminste 3 meter afstand in acht nemen.
Doelworp: de doelverdedigers dienen de bal onder- en bovenhands weer in het spel te brengen. Een doeltrap of het wegtrappen vanuit de hand is niet toegestaan.
Vrije schop: de plaats van de vrije schop wordt bepaald door de plaats van de overtreding of waar de bal het plafond heeft geraakt. Is deze plaats tussen de doellijn en vrije schoplijn, dan wordt de vrije trap genomen op de vrije schoplijn buiten het doelgebied (de gestippelde halfronde lijn). Uit de vrije schop kan rechtstreeks een doelpunt gemaakt worden. De tegenstander moet tenminste 3 meter afstand in acht nemen.
Wisselen: een veldspeler mag elk moment op de daarvoor aangegeven plaats - dit ter hoogte van de middenlijn - gewisseld worden met een wisselspeler. De doelverdediger mag gedurende de wedstrijd (m.u.v. blessures) slechts éénmaal gewisseld worden.

Opmerking

Zaalwedstrijden gaan voor veldwedstrijden. Aangezien er mogelijk reeds veldwedstrijden waren gepland, voordat de deelnemers aan de Twentse finaledag bekend waren, bestaat de mogelijkheid op een dubbelprogramma. De vereniging dient dit dan te melden via gerard.elshof@knvb.nl

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 16 mei

20.5°

Ochtend 14.1°
Avond 17.6°
Nacht 15.3°
Min. 13.4°
Max. 20.9°

Zon op: 03:35 uur
Zon onder: 19:23 uur

Meer weer

Gebruikerslogin