Op www.knvb.nl/oost zijn onderstaande onderwerpen geplaatst

06-02-2015 om 01:00 uur

Op www.knvb.nl/oost zijn onderstaande onderwerpen geplaatst. Graag aandacht hiervoor.

EINDE AANVRAGEN DISPENDATIE 2014/rsquo;15 IN ZICHT
Voor spelers die willen uitkomen in een lagere leeftijdsklasse is het tot en met maart nog mogelijk om dispensatie aan te vragen.

Dispensatieverzoeken kunnen ingestuurd worden naar KNVB Oost of gemaild worden naar oost-dispensaties@knvb.nl.

Na maart worden dispensatieverzoeken niet meer in behandeling genomen.

Informatie over het indienen van dispensaties voor het seizoen 2015/'16 wordt op de districtssite gepubliceerd zodra hierover meer bekend is.

TERUGTREKKEN RESERVE-ELFTALLEN UIT CATEGORIE A
Als de KNVB vóór 1 mei, of direct na afloop van de competitie, een schriftelijke melding van een vereniging ontvangt dat zij met een elftal in het nieuwe seizoen niet op het huidige niveau in categorie A zullen uitkomen, beoordeelt het bestuur amateurvoetbal van de KNVB of zij het verzoek kan inwilligen.

In de brief moet in alle gevallen de reden van het verzoek staan vermeld. Gevolg kan zijn dat het verzoek wordt gehonoreerd en dat dit consequenties heeft voor het spelen van de nacompetitie.

AANVRAGEN UITSTEL WEDSTRIJDEN CATEGORIE B TOT 3 MAART
In district Oost is het vanaf 3 maart 2015 niet meer mogelijk om een 'baaldag' voor teams uitkomend in de categorie B aan te vragen.

Het aanvragen van een baaldag kan dus nog voor wedstrijden tot en met het weekend van 28 februari - 1 maart 2015. De aanvraag moet op de dinsdag voor de wedstrijddatum voor 12.00 uur binnen zijn.

Wedstrijd verplaatsen
Het is wel mogelijk om in onderling overleg een wedstrijd te verplaatsen. Wedstrijden in de categorie B hoeven niet strikt gesteld 'vooruit' gespeeld te worden maar mogen ook worden verplaatst naar een latere datum. De wedstrijd moet dan wel binnen een maand na de oorspronkelijke datum gespeeld worden. Hiervoor geldt dat beide clubs hun akkoord moeten geven.

Deze wedstrijden moeten altijd midweeks plaatsvinden. Geef de nieuwe datum altijd door vóór de oorspronkelijke datum. Het verplaatsen van geplande wedstrijden naar ingeplande inhaalweekenden is niet mogelijk. De KNVB gebruikt deze weekenden zelf voor eerder afgelaste/uitgestelde wedstrijden, wedstrijden van nieuwe teams of beker wedstrijden.

De wijziging kan gemaild worden naar oost-competitie-veld@knvb.nl onder vermelding van het wedstrijdnummer.

INDEX HANDBOEK COMPETITIEZAKEN AV
Ieder district heeft zijn eigen Handboek competitiezaken amateurvoetbal. Het handboek bevat belangrijke informatie voor verenigingen en vrijwilligers.

Om het zoeken makkelijker te maken is er een index gemaakt. Met deze index kan er aan de hand van bepaalde trefwoorden artikelen snel gevonden worden.

De index van het Handboek competitiezaken amateurvoetbal is verdeeld in twee werkbladen. Werkblad één is op deel en werkblad twee is op alfabet. Zoeken naar artikelen gaat heel makkelijk door middel van Ctrl-F.

Klik hier voor de index en hier voor het Handboek competitiezaken amateurvoetbal (Landelijk + Oost).

PLANNEN VOOR COMPETITIE ONDER 21 VOOR VROUWEN
De KNVB wil in het seizoen 2015/'16 starten met een competitie Onder 21 voor vrouwen.

De reden hiervoor is:

Tallentvolle speelsters die niet direct doorstromen naar een eerste elftal iets extra's bieden
Grotere groep speelsters om uit te selecteren, niveau gerichter indelen
Verzoek om hiermee te starten vanuit de verenigingen

De nieuw te vormen competitie zal onder categorie B gaan spelen qua regelgeving. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld door te wisselen en zijn er mogelijheden tot herindelingen.

Verenigingen die belangstellingen hebben om deel te nemen aan deze competitie kunnen reageren via oost-competitie-veld@knvb.nl. Bij de reactie graag de voorkeur voor de speeldag (midweeks of zaterdag/zondag) vermelden.

Voor de verenigingen die belangstelling hebben zal er een informatiebijeenkomst zijn op maandag 16 maart 2015 in het districtskantoor te Deventer, aanvang 19.30 uur. Inschrijving hiervoor kan via deze link.

Kijk voor meer interessante onderwerpen op www.knvb.nl/oost.

Vriendelijke groet,
KNVB district Oost.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

17.1°

Ochtend 7.2°
Avond 16.6°
Nacht 13.6°
Min. 6.8°
Max. 17.6°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin