Sneu 0-1 verlies voor STEVO 2 tegen HSC '21 2

08-02-2015 om 01:00 uur

 

Gevochten als leeuwen voor een goed resultaat tegen koploper HSC '21 2 en tot aan de 93e minuut leek een puntje binnen bereik. Dan uit een corner toch nog de 0-1 voor HSC '21 2.  Zeer discutabel de goal.  Scheidsrechter Mahadewsing had het doelpunt moeten afkeuren.

Het aanvallen van keeper Niels Kroeze en onderuit halen van Joost Kock bij deze hoekschop was alle reden voor de scheids om af te fluiten en STEVO een vrije trap te laten nemen. Alle protesten ten spijt van de STEVO spelers en grensrechter, het gebeurde niet en HSC ging er stiekem met de punten vandoor.

Verdiend de drie punten voor HSC, dat wel, gezien het spelbeeld. Vanzelfsprekend grote blijheid bij de Haaksbergenaren over het behaalde resultaat en maling hadden ze aan de scheidsrechterlijke dwaling. De teleurstelling was enorm binnen het STEVO-kamp en even was het zaak dat eenieder zijn gezonde verstand gebruikte. Gelukkig gebeurde dat en rest alleen uithuilen en opnieuw beginnen.

STEVO 2 had graag een vervolg willen geven aan de goede serie voor de winterstop. Wanneer een wedstrijd dan op deze manier moet eindigen is wel heel jammer. Dat HSC de veel betere voetballende ploeg zou zijn wisten we vooraf al. Al jaren beheersen ze niet voor niks de bovenste positie in de hoofdklasse.

Met de flinke dosis werklust van STEVO hadden ze het zondagmorgen toch  heel moeilijk mee.

Twee weken heeft STEVO 2 de tijd om de accu opnieuw op te laden. Dan moet in Wijchen middenmoter AWC 2 bedwongen worden. Met dezelfde instelling als zondagmorgen is een goed resultaat zeer wel mogelijk.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

18.4°

Ochtend 7.2°
Avond 18.1°
Nacht 14.0°
Min. 6.8°
Max. 19.9°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin