STEVO E2 team van de week bij STEVO tegen Suryoye

16-02-2015 om 01:00 uur

Onder leiding van Peter Haverkort en Frank Klaassen, en de uitstekende trainingen van Ard Haarhuis, Rene Hilberink en Raymond Nijland zijn de jongens van E2 in de najaarscompetitie van 2014 kampioen geworden. Na een spannende slotfase gingen de jongens, met 1 punt voorsprong, er met het kampioenschap aan de haal.

De jongens van E2 zijn een hecht team die voor elkaar werken, en samen erg veel plezier maken.

Op doel staat Sven Steggink, die de ballen links en rechts uit de hoeken duikt, waardoor ze weinig doelpunten tegen krijgen.

Mika Haarhuis is de rots in de branding, in het hart van  de verdediging. Door zijn rust en het kiezen van de juiste posities kom je hem erg moeilijk voorbij en heeft alles onder controle.

Jens Busscher is ook vaak achterin te vinden. Als je hem voorbij wilt, kom je hem wel 3 keer tegen. Hij is niet bang om er stevig in te gaan om de bal te veroveren.

Lars Wesselink is de harde werker. Hij is overal in te zetten, en werkt de hele wedstrijd hard om een overwinning binnen te slepen. Hij rent iedere wedstrijd meerdere kilometers.

Teun oude Hengel is de linkspoot van het elftal. Hij is een slimme speler die een goed overzicht heeft, en daardoor een goede en zuivere pass in de benen heeft.

Milan Steggink is een slimme spits. Hij krijgt het altijd voor elkaar om op het juiste moment op de juiste plaats te staan, om de bal in het doel te schieten. Ook is hij altijd wel in voor een geintje.

Seb Nijland is de baltovenaar van het team. Als hij de bal heeft kun je allerlei akties verwachten. Hij slalomt de tegenstander links en rechts voorbij. Het is dan net of de bal met een touwtje aan zijn voeten vast zit.

Jelmer Klaassen is de speler  met het harde schot in het team. Zijn corners en voorzetten zijn soms zo hard dat niemand er meer aan durft te komen. Afstandsschoten zijn dan ook zijn specialiteit.

Sem Meinders is de snelle renner van het team. Door zijn enthousiasme is rent hij het hele veld over, van links naar rechts, en van voor naar achteren. Dan probeert hij zo snel mogelijk de bal te veroveren en richting het doel van de tegenstander te gaan.

Wij vinden het erg leuk om zondag team van de week te zijn, en zullen het eerste elftal naar de overwinning schreeuwen.

STEVO E2

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 15.7°
Nacht 9.4°
Min. 9.4°
Max. 17.2°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin