Afknapper voor STEVO 3. Verlies tegen Saasveldia

01-03-2015 om 01:00 uur

STEVO 3 kreeg een afknapper te verwerken zondagmorgen in Saasveld. Tegen de plaatselijke Saasveldia 2 werd met 2-1 verloren. Zover had het nooit hoeven komen. STEVO 3 begon namelijk niet geconcentreerd aan de wedstrijd.

Binnen tien minuten had Saasveldia er al twee in het netje liggen van het doel van STEVO. Daarna pikte STEVO 3 eerst de wedstrijd op. In het verdere verloop van het hele treffen is STEVO eigenlijk zelden nog in gevaar gekomen. De aansluitingstreffer van Joris Klein Haarhuis in de 19e minuut gaf aan dat er nog niks verloren was.

Het duurde nog wel tot de 45e minuut voordat STEVO de grootste mogelijkheid op de gelijkmaker kreeg. Tom Lohuis nam de bal in één keer op de pantoffel uit een voorzet, maar had pech dat de bal via de lat over ging.

In de tweede helft moest het dan maar gebeuren. De ploeg van trainer Thijs Masselink probeerde van alles, maar Saasveldia hield dapper stand. De grootste kans op de gelijkmaker kwam eerst in de 87e minuut toen een waar noodweer met hagel over Saasveld trok.

Jorn Weerink kopte de bal over de uitlopende keeper van Saasveldia en het leer ging richting het doel. Helaas langs de verkeerde kant van de paal en het laatste kruit was verschoten door STEVO 3.

De 2-1 nederlaag heeft nog geen desastreuze gevolgen, maar bij deze ene misstap moet het wel blijven.