STEVO 3 zet triomfreeks voort. 7-0 Tegen EMMS 2.

22-02-2015 om 01:00 uur

STEVO 3 heeft ook na de winterstop tegen het laag geklasseerde EMMS 2 uit Slagharen haar triomfreeks voortgezet. Het werd maar liefst 7-0. Goed voor het vertrouwen met de wedstrijd van volgende week tegen het hoog geklasseerde Saasveldia 2 voor de boeg.

Het doel wat dit seizoen wordt nagestreefd door STEVO 3 komt steeds dichterbij. De voorsprong op de naaste belagers deTukkers 4, Quick '20 4 en Saaseldia 2 is weliswaar van dien aard dat STEVO 3 zich veroorloven kan om een steekje te laten vallen, maar tegen alle drie de tegenstanders moet nog een keer de confrontatie worden aangegaan.

Trainer Thijs Masselink heeft er wel vertrouwen in en zag zijn ploeg zondagmorgen tegen EMMS veelvuldig scoren. In het eerste kwartier was er nog geen doorkomen aan tegen EMMS. Daarna ging het hard. Eric Velthof gaf het goede voorbeeld door de 1-0 aan te tekenen. Mike Kroeze, uit een voorzet van Mart Arkink, volgde dat goede voorbeeld en zette STEVO 3 op 2-0.

Weer Eric Velthof, nu uit een vrije trap, zorgde voor de 3-0. Bekeken schoot hij de bal laag over de grond langs de muur in het doel. Jorn Weerink benutte daarna een toegekende strafschop van scheidsrechter Kienhuis 4-0.

De hard werkende Danny Huzink zorgde voor de ruststand van 5-0.

Na de thee liet STEVO 3 de teugels wat vieren en er werd nog slechts twee keer het net gevonden van EMMS. Remon Jansen liet de keeper van de gasten kansloos en dat deed hij daarna opnieuw, maar nu bijna vanaf de achterlijn bij de cornerhoek. De bal krulde perfect over de keeper in de verre hoek van het doel.

Een dik verdiende 7-0 overwinning en een goed gevoel richting volgende week in de uitwedstrijd tegen Saasveldia 2

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 27 april

12.3°

Ochtend 6.2°
Avond 14.5°
Nacht 13.5°
Min. 6.2°
Max. 15.5°

Zon op: 04:09 uur
Zon onder: 18:51 uur

Meer weer

Gebruikerslogin