STEVO 2 herstelt zich van domper tegen HSC '21. 1-1 Tegen AWC

22-02-2015 om 01:00 uur

STEVO 2 heeft zich in de uitwedstrijd tegen AWC 2 uit Wijchen goed hersteld van de domper tegen HSC '21 2, alweer enkele weken geleden. Verlies in blessuretijd. Het werd nu 1-1 in Wijchen en dat is een goed resultaat tegen een tegenstander die 8 punten meer heeft op de ranglijst.

STEVO 2 kwam in de eerste helft op een 1-0 achterstand door een goed benutte vrije trap. Niek van Bentheim was daarna bij een actie voor het AWC doel attent en schoof de bal achter de keeper van de gasten. Met de 1-1 werd ook de kleedkamer opgezocht na 45 minuten.

In de tweede helft stond STEVO 2 veelvuldig onder druk, maar met keihard en keihard knokken werd uiteindelijk een punt over de streep getrokken.

STEVO 2 is helemaal gewend nu in de hoofdklasse. Bewijs daarvan is de resultaten die in de laatste wedstrijden werden geboekt. Een langer verblijf in de hoofdklasse dan 1 jaar behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Het is nog niet zover, maar een compliment voor trainer, begeleiding en spelers is nu al op zijn plaats door de gedrevenheid die allen hebben om de doelstelling van handhaven te realiseren.