STEVO zondag naar Lemelerveld

23-02-2015 om 01:00 uur

STEVO reist volgende week zondag af naar de nummer laatst op de ranglijst Lemerlerveld. Thuis op de Peuverweide werden de Lemelervelders met 1-0 verslagen door STEVO. Makkelijk ging het toen allemaal niet. In de 81ste minuut vanuit een corner van Thijs Nieuwmeijer kopte Niels Wigger de bal binnen. De sluitpost van STEVO, Roy Kreuwel, keerde met een prachtige reflex in de laatste minuten van de wedstrijd nog een kans van Lemelerveld, maar de verdiende 1-0 bleef op het scorebord.

Afgelopen zondag was Overwetering met 5-0 te sterk voor Lemelerveld. Uitzichtloos is het allemaal nog niet voor Lemerlerveld. SDC rsquo;12, Suryoye, PH en KOSC zijn nog niet uit het gezichtsveld verdwenen. Wel is het noodzaak voor Lemelerveld, dat er eindelijk eens punten worden gepakt.

STEVO zal daar zondag niet aan mee willen werken. De ploeg van trainer Peter Reekers wil de vijfde plaats van boven op de ranglijst verdedigen en nog liever, verbeteren.

Tegen Suryoye was het afgelopen zondag moeilijk voetballen voor STEVO tegen een een zo'n verdedigend ingestelde tegenstander. De Enschedeers hadden alleen belang bij zo weinig mogelijk tegengoals. Verlies was blijkbaar vooraf al ingecalculeerd.  Alleen de uitslag mocht niet te hoog uitvallen. Dat is Suryoye dan wel weer aardig gelukt.

Lemelerveld moet zondag wel uit zijn schulp kruipen om resultaat te halen. Wanneer STEVO het niveau kan halen wat het in zich heeft, denk aan het oefenduel tegen hoofdklasser Quickrsquo;20, dan mag het treffen tegen Lemelerveld met vertrouwen tegemoet worden gezien.

Om 14:00 uur begint de wedstrijd op Sportpark Heidepark aan de Verbindingsweg 1C in Lemelerveld.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.7°

Ochtend 13.2°
Avond 11.5°
Nacht 10.9°
Min. 9.9°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin