STEVO 2 blijft vriend en vijand verbazen.

01-03-2015 om 01:00 uur

STEVO 2 blijft vriend en vijand verbazen in de hoofdklasse. Nu werd met 2-1 gewonnen van Jonge Kracht 2.

Er worden volop punten binnengehaald in de laatste wedstrijden en een langer verblijf in de hoofdklasse is zeer wel mogelijk, zoals eerder aangegeven. Tegen Jonge Kracht was winst ook noodzakelijk omdat het de nummer twee van onderen betrof. STEVO zelf de nummer 4 van onderen begreep dat heel goed.

Het treffen ging in de eerste helft gelijk op. De wedstrijd werd wel door STEVO opengebroken door een treffer van Rick Stamsnieder, terug na lang blessureleed. De 1-0 was tevens de ruststand.

Na de thee werd STEVO 2 terug gedrongen en moest ook nog eens opboksen tegen de harde wind. Weinig risico nemen was het motto en opgeruimd staat netjes. De bal werd namelijk nogal eens weggerost.

Bij uitvallen bleef STEVO wel steeds gevaarlijk. Niek van Bentheim kreeg bij zorsquo;n uitval de bal goed aangespeeld en gaf een prima hakje op de ingelopen Joost Kock, die heel bekeken de bal in de verre hoek van het doel schoot. De 2-0 leek redelijk veilig, hoewel Jonge Kracht meer en meer aandrong.

En na de aansluitingstreffer van Jonge Kracht was het nog allerminst zeker, dat STEVO 2 de overwinning over de streep zou trekken. Dat gebeurde uiteindelijk wel en opnieuw werden drie punten aan het totaal toegevoegd.

Op naar de middenmoot van de ranglijst  is nu een nobel streven voor het elftal van trainer Alfons Kruiper.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.7°

Ochtend 13.2°
Avond 11.4°
Nacht 10.8°
Min. 9.9°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin