STEVO ontvangt zondag Helios Deventer op de Peuverweide

03-03-2015 om 01:00 uur

STEVO ontvangt zondag Helios op de Peuverweide. Een sterke tegenstander waar STEVO de handen vol aan zal hebben.

ldquo;SV Helios heeft zich na de winterstop zeer goed hersteld en het incident met WSV achter zich gelaten. De 0-1 winst in de derby met SV Schalkhaar en de 4-2 winst van de inhaalwedstrijd op WSV heeft weer een positieve toon gezet voor de tweede helft van de competitie. Er staat een jong collectief, aanvallend en verdedigend sterk team dat al voor mooie verrassingen heeft gezorgdrdquo;, zo werd op de website vermeld, voorafgaand aan het duel met Overwetering afgelopen zondag.

Na dit duel kon Helios opnieuw 3 punten aan haar totaal toevoegen, want ook deze wedstrijd werd in winst omgezet. Inmiddels heeft het zich met 27 punten uit 15 wedstrijden op een mooie derde plek genesteld op de ranglijst. STEVO is vijfde met 25 punten uit 16 wedstrijden. Een overwinning is noodzakelijk voor het elftal van trainer Peter Reekers om de Deventenaren te passeren op de ranglijst.

Er zal dan wel uit een ander vaatje getapt moeten worden dan afgelopen zondag. Een totaal onverwachte misstap tegen lantaarndrager Lemelerveld. De teleurstelling bij de meegereisde supporters was groot. Dat zal bij de selectie en staf ongetwijfeld niet anders geweest zijn.

Wat geweest is, is geweest en het zet je gelijk weer met beide benen op de grond. In de tweede klasse blijkt nog eens weer dat iederéén van iederéén kan winnen. Het duel zondag  tegen het hoger geklasseerde Helios is voor STEVO daarom een mooie gelegenheid om iets recht te zetten voor de trouwe aanhang.

Om 14:00 begint het duel.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.7°

Ochtend 13.2°
Avond 10.9°
Nacht 10.7°
Min. 9.9°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin