STEVO A1 met 6-0 overwinning maatje te groot voor OZC/OVC A1

21-03-2015 om 01:00 uur

STEVO A1 was zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen OZC/OVC A1 duidelijk een maatje te groot voor de Ommenaren. Met de 6-0 nederlaag kwam OZC/OVC er  nog genadig van af. STEVO liet namelijk nog al wat kansen onbenut.

Op de ranglijst stonden beide ploegen gelijk, maar dat wat er niet aan af te zien deze middag. Een uitslag met dubbele cijfers had zeker gekund.

Het duurde nog tot de 21e minuut voordat STEVO op 1-0 kwam door Justin Oude Booijink. Stijn de Roy van Zuidewijn volgde het goede voorbeeld en maakte voor rust de 2-0.

In de tweede 45 minuten wisselde trainer Peter Voshaar veelvuldig.  Thomas Steggink kopte STEVO A1 naar 3-0 uit een vrije trap van Wout Gehring. Stijn de Roy van Zuidewijn maakte 4-0 uit een voorzet van Justin Oude Booijink en Stan Olde Olthof nam de 5-0 en de 6-0 voor zijn rekening.