STEVO zondag uit naar SC Overwetering

17-03-2015 om 01:00 uur

 

STEVO speelt zondag voor de tweede achterenvolgende keer een uitwedstrijd. Nu gaat de reis naar Olst waar SC Overwetering de tegenstander is.

De Olstenaren verkeren in een benauwde positie op de ranglijst. Achttien punten uit achttien wedstrijden geeft de teller aan, goed voor een vierde plek van onderen samen met het Ootmarsumse KOSC.

Het hoeft geen betoog dat er zondag gewonnen moet worden tegen STEVO wil Overwetering niet verder in de gevarenzone komen. In Geesteren wist STEVO eerder dit seizoen vrij eenvoudig te winnen van Overwetering. Het werd 2-0 door een doelpunt van Thijs Nieuwmeijer en Tom van Bentheim. Zo makkelijk als Overwetering zich destijds naar de slachtbank liet leiden, zo makkelijk zal het zondag zeker niet gaan is de verwachting.

STEVO worstelt na de winterstop ook nog eens met een dipje. De punten worden moeizaam bijeen gesprokkeld. Het wordt weer eens tijd voor een overwinning. Ongetwijfeld zal de selectie en staf er  ook zo over denken. Bij winst op Overwetering komt STEVO op dertig punten. Nog niet genoeg om verzekerd te zijn van nog een jaar tweede klasse, maar wel een stap in de goede richting.

Ondersteuning voor een goed resultaat kan STEVO zondag wel gebruiken van de supporters.

Op het sportpark van Overwetering aan de Koekoeksweg 11B wordt om 14:00 uur afgetrapt.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 6 mei

17.2°

Ochtend 8.7°
Avond 17.7°
Nacht 12.0°
Min. 8.0°
Max. 18.3°

Zon op: 03:51 uur
Zon onder: 19:07 uur

Meer weer

Gebruikerslogin