STEVO 2 opnieuw onderuit in slotfase

12-04-2015 om 02:00 uur

Opnieuw heeft STEVO 2 kostbare punten verloren in de slotfase van een duel. Nu was Achilles '29 2 het duveltje dat STEVO 2 in de 94e minuut de das omdeed. Tot dan was de stand nog steeds 1-1. En dan gebeurt opnieuw het ongelooflijke waar STEVO 2 dit seizoen al zo vaak last van heeft gehad; punten verliezen in blessuretijd. Raar maar waar, Achilles stapte toch nog met de 1-2 overwinning van het veld.

STEVO kwam al in de 5e minuut van de wedstrijd op een 0-1 voorsprong door Thomas Leus. Tot aan de rust kon STEVO deze stand vasthouden. In de 65e minuut van de tweede helft maakte Achilles '29 2 de gelijkmaker (1-1). Even daarna stopte keeper Mike Freriksen een penalty voor STEVO.

Dan denk je, alles wat STEVO was, met een punt uit Groesbeek weg te gaan en wordt die hoop in notabene de 94e minuut aan flarden geschoten. Enorm zuur voor spelers en technische staf.  STEVO 2 blijft door het 2-1 verlies op een gevaarlijke plek onderin staan.