STEVO A1 speelt 1-1 tegen De Zweef A1

18-04-2015 om 02:00 uur

(Door Niek Leus) - Zaterdag 18 april stond voor STEVO A1 de lastige uitwedstrijd tegen De Zweef A1 op het programma. Het was een heerlijk voetbalweertje alleen het veld was nog slechter dan bij STEVO. We begonnen niet sterk aan het duel en elke 2e bal was voor De Zweef. Na 16 minuten kwam De Zweef op een terechte 1-0 voorsprong, nadat de bal onhoudbaar voor keeper Jelle Beernink in het doel verdween.

Na 22 mimuten kwam Remon Kruiper in de ploeg voor de geblesseerde Stijn. In het restant van de 1e helft gebeurde er weinig tot aan de 40e min toen Thomas Steggink alleen voor de keeper de bal vrij voor het inkoppen had. De keeper redde de bal geweldig uit de hoek. De ruststand werd voor STEVO gelukkig bereikt met een 1-0 stand.

In de rust werd de boel op scherp gezet voor de tweede helft. De tweede helft begonnen we een stuk sterker dan dat we de eerste helft gespeeld hadden. Na 55 min scoorde Thomas Steggink de verdiende gelijkmaker.

Na dit doelpunt kwam  Gijs Olimulder in de ploeg en gingen we op zoek naar de 1-2. Deze kans kwam in de 70e min nadat Justin na een goede steekpass 1 tegen 1 kwam met de keeper. Justin strandde jammer genoeg op de keeper.

De laatste 10 minuten speelde STEVO met 10 man. Vlagger Niek Leus  heeft ons in de laatste seconde het punt bezorgd door op het juiste moment de vlag de  lucht in te steken!! Door dit prima resultaat groeit de kans op nacompetitie voor promotie. Volgende week zaterdag 14:30 staat de thuis wedstrijd tegen Den Ham A1 op het programma.

Kom ons allemaal steunen op weg naar de nacompetitie!!