STEVO B1 heeft kampioenschap binnen handbereik

15-04-2015 om 02:00 uur

STEVO B1 heeft het kampioenschap in de tweede klasse binnen handbereik. Zaterdag in Hardenberg tegen HHC B2 kan het de titel definitief voor zich opeisen. Een mooie prestatie voor het elftal van trainer Hans Roetenberg.

Het is jammer dat Hans door omstandigheden de laatste weken niet altijd aanwezig kan zijn bij de trainingen en wedstrijden van STEVO B1, maar het eventuele kampioenschap zaterdag is toch grotendeels zijn verdienste. We wensen Hans de komende tijd alle sterkte toe en een spoedig herstel.

Harrie Ekkel, Clemens Wigger, Jan Telgenhof Oude Koehorst en ook Peter Voshaar die momenteel noodgedwongen de honneurs waar nemen bij STEVO B1, hebben de successenreeks van Hans Roetenberg en STEVO B1 een prima vervolg kunnen geven en dat is ook een compliment waard.

Resultaat van dit alles is dat zaterdag de vlag in top kan bij STEVO B1. Natuurlijk moet nog wel even HHC B2 bedwongen worden. Eigenlijk twijfelt niemand daaraan gezien de uitslagen in dit seizoen. Negentien wedstrijden gespeeld en negentien keer gewonnen met de doelcijfers van 106 voor en slechts 12 tegen en acht punten voor op de nummer twee ON B2.

Om 12:30 uur wordt er afgetrapt op het sportpark van HHC in Hardenberg. Mocht STEVO B1 de titel voor zich opeisen dan zal dit vanzelfsprekend op gepaste wijze in Geesteren  gevierd worden.

We rekenen op de steun van de supporters zaterdag bij de wedstrijd in Hardenberg.

KNVB - Beker

STEVO B1 speelt woensdagavond 18 april op de Peuverweide ook nog eens de halve finale van de KNVB beker tegen ON B2. Bij rust was de stand 1-0 in het voordeel van STEVO B1.

De eindstand is 1-0 voor STEVO B1 geworden en daarmee staat het elftal in de finale van de KNVB beker. PROFICIAT.

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

17.6°

Ochtend 7.2°
Avond 18.5°
Nacht 14.0°
Min. 6.8°
Max. 19.9°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin