STEVO weet weer niet te winnen. 3-1 Verlies tegen Achilles ’12.

19-04-2015 om 02:00 uur

Het seizoen gaat voor STEVO uit als een nachtkaars. Opnieuw wist het niet te winnen. Tegen Achilles rsquo;12 uit Hengelo werd een 3-1 nederlaag geleden. Inzet was zondagmiddag de vijfde plaats. STEVO had die in zijn bezit en Achilles had deze plaats ten doel gesteld aan het begin van deze competitie. Die doelstelling hebben ze vlak voor het einde van de competitie gehaald.

STEVO zet een slechte reeks neer de laatste weken. Maar 6 punten uit 6 wedstrijden is een schamel resultaat. De bedoelingen zullen ongetwijfeld goed zijn aan het begin van iedere wedstrijd, maar het echte heilige vuur ontbreekt steeds. Tegen Achilles rsquo;12 hadden de Hengeloers  in de beginfase het meeste initiatief. In de 5e en 7e minuut waren er corners voor Achilles rsquo;12 en in de 8e minuut werd de bal net over het doel gekopt van keeper Roy Kreuwel.

STEVO deed eerst in de 20e en 21e minuut van zich spreken. Tom van Bentheim schoot twee keer de bal op doel zonder resultaat. De krachtsverschillen waren te verwaarlozen na zorsquo;n 25 minuten. Toch kwam Achilles rsquo;12  het eerst op voorsprong. In de 34e minuut werd een voorzet door Numan bij de tweede paal in eigen doel geschoten. Drie minuten later was de stand alweer gelijk. Een vrije trap van Niels Wigger belandde op de paal. Eric Sonder was er als de kippen bij en tikte de 1-1 binnen. STEVO was op dat moment tot aan de rust toe de ploeg met meer balbezit.

Na de pauze had Achilles rsquo;12 toch weer wat meer van het spel. De combinaties voorin verliepen wat soepeler dan bij STEVO en in de 53e minuut werd een prachtige aanval doeltreffend afgerond. De 2-1 achterstand kon STEVO niet echt inspireren tot grotere daden. Achilles rsquo;12 speelde ook niet de pannen van het dak, maar je had bij deze ploeg een beter gevoel over een goed resultaat dan bij STEVO. Helemaal toen in de 75e minuut Nick Harberink 3-1 maakte voor de Hengeloers.  Nick was net iets eerder bij de bal dan Ingmar Reinerink en keeper Roy Kreuwel was kansloos.

STEVO speelde vanaf dat moment een kansloze wedstrijd. Niels Wigger en Ingmar Reinerink kregen nog kleine mogelijkheden voor een beter resultaat in de laatste 10 minuten, maar in de 3-1 stand kwam geen verandering meer.

Volgende week komt kampioen Tubantia naar de Peuverweide. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt.