Boeiende STEVO Crowd Avond met Jan Mulder

30-05-2015 om 02:00 uur

STEVO beleefde vrijdagavond in zaal Kottink een boeiende eerste Crowd Avond met gastspreker Jan Mulder en vragensteller Eddy van der Ley. Naar schatting ongeveer honderd Crowd- en STEVO-leden waren naar zaal Kottink gekomen om te luisteren en mee te discussieren over tal van onderwerpen in het voetbalwereldje en dan met name over FC Twente, de momenteel zo geplaagde club.

Rick Huis in rsquo;t Veld legde vanuit de zaal nog eens haarfijn uit aan Jan Mulder waarom trainer Alfred Schreuder de club moet verlaten. Zoals bekend is Jan Mulder een groot tegenstander van het ontslaan van Schreuder en ook de supporters van FC Twente staan er niet goed op bij de TV-persoonlijkheid van programmarsquo;s als lsquo;De Wereld draait doorrsquo; en lsquo;Studio Voetbalrsquo;.  En zo werd Jan Mulder door Eddy van der Ley en  STEVO aanhangers de  mening gevraagd over van alles en nog wat aangaande het voetbalspelletje en het moet gezegd worden, het verveelde nooit.

Voorafgaand aan de Crowd Avond waren de businessclubleden van STEVO en de Crowd Commissieleden, te weten Rick Huis in rsquo;t Veld, Eric Sonder, Johan Brughuis en Rob Oude Breuil in een speciale bijeenkomst al verwelkomd door de vice voorzitter van STEVO Eddy Droste. Hij zei veel bewondering te hebben voor de manier waarop de Crowd Commissie geld voor de vereniging heeft weten te genereren.

Met de verkoop van small, medium, large en big fans kaarten heeft STEVO een mooie financiele ondersteuning gekregen van maar liefst 1178 adressen. ldquo;De vroegere donateursactie is niet meer van deze tijd. Nu de Crowd Actie een groot succes is geworden, willen we de kopers van deze kaarten iets teruggeven en ze proberen nog meer bij de club te bindenrdquo;, aldus Eddy Droste. Met de eerste STEVO Crowd Avond is dat goed gelukt.

De kopers van Crowd kaarten deden het afgelopen seizoen mee aan een verloting bij de thuiswedstrijden van STEVO. Vrijdagavond was de laatste trekking met de hoofdprijs van 500 Euro. Die hoofdprijs ging naar Jos Bekke uit Harbrinkhoek.  25 Euro was er voor Ceciel Leus, 50 Euro ging naar R. Waaijer van de Schotboersweg. 75 Euro was er voor Gert Mollink uit Vriezenveen. Alle winnaars van harte gefeliciteerd.

Op het eind van de avond werd ook nog een kleine voetbalquiz gespeeld. Lars Busscher was het meest bedreven in het beantwoorden van de vragen. Lars mag met zijn prijs een wedstrijd in de Bundesliga bezoeken.

Nadat Jan Mulder en Eddy van der Ley uitgesproken waren , werd de STEVO avond in een ongedwongen sfeer voortgezet met muziek van Nick Jefferson.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

16.5°

Ochtend 7.6°
Avond 17.2°
Nacht 13.4°
Min. 7.6°
Max. 17.9°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin