STEVO 2 nog alle kans na 1-1 gelijkspel. Rol STEVO 3 uitgespeeld.

25-05-2015 om 02:00 uur

STEVO 2 heeft nog alle kans op een langer verblijf in de hoofdklasse na het 1-1 gelijke spel tegen PH 2 zondagmorgen op de Peuverweide voor naar schatting 200 toeschouwers. Bij rust was de stand nog 0-0. Grootste mogelijkheid voor STEVO om te scoren in de eerste helft was voor Rob Steggink, die de bal vanuit een corner op de kruising zag belanden. Rick Stamsnieder was verder in de spits niet altijd even gelukkig met zijn acties.

PH en STEVO maakten er in ieder geval een attractief potje voetbal van. PH had misschien voetballend wat meer in huis, maar STEVO zette daar, als altijd, een flinke dosis werklust tegenover. In de tweede helft was het PH dat de wedstrijd open brak. Niels Kroeze werd schuin voor doel verrast in de korte hoek en de 0-1 achterstand was een feit. Geen man overboord, omdat STEVO 2 niet in paniek raakte en zich al helemaal niet gewonnen gaf.

Trainer Alfons Kruiper wisselde, al of niet noodgedwongen, en de ploeg deed er alles aan om gelijk te maken. Dat lukte, nadat Ruud Rikhof de bal voor het doel van PH voor de voeten van Sander lohuis legde.  Sander bleef rustig en wist de sluitpost van PH te passeren (1-1). STEVO 2 wist een tijd lang daarna zelfs een overwicht te creeren.

Eerst in de laatste 10 minuten werd PH af en toe weer gevaarlijk. Het bleef uiteindelijk 1-1 en de beslissing valt komende zondag in Almelo op het sportpark van PH. De aanvang is nog onbekend. Waarschijnlijk zal dat rond de klok van tienen zijn.

Rol STEVO 3 uitgespeeld in de nacompetitie.

De rol van STEVO 3 in de nacompetitie is uitgespeeld. Na het 6-0 verlies in Borne tegen NEO 2 werd het zondagmorgen in Geesteren 1-5.  Kansloos verloren zo mag de conclusie wel zijn met 11 tegengoals in twee wedstrijden.

Het meest opwindende in de wedstrijd van zondagmorgen was nog wel de wissels van vijf spelers, die STEVO 3 allemaal gaan verlaten. Sommigen gaan op een lager niveau spelen en anderen stoppen definitief of verlaten STEVO voor een andere club.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.5°

Ochtend 13.2°
Avond 9.9°
Nacht 8.0°
Min. 8.0°
Max. 14.4°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin