STEVO A1 door naar finaleronde van de nacompetitie

30-05-2015 om 02:00 uur

STEVO A1 gaat na de 1-3 overwinning op SDC rsquo;12 A1 door naar de finaleronde in de nacompetitie. De Denekampers verloren het eerste duel in Geesteren ook al met 2-1. Hoewel SDC in beide duels in speltechnisch opzicht de meerdere was over STEVO, wisten ze het overwicht niet in genoeg doelpunten uit te drukken.  STEVO scoorde meer en mag zich daardoor opmaken voor de allesbeslissende finaleronde met als inzet een plek in de hoofdklasse.

Voor STEVO scoorden in Denekamp Stan Olthof met het hoofd na een schitterende combinatie. Daniel Wigger gaf uiteindelijk de beslissende voorzet op Stan. In de tweede helft een fel jagend SDC, er waren ook kansen maar het was STEVO dat opnieuw scoorde. Weer Daniel Wigger gaf een beslissende pass, nu op Thomas Steggink, die de bal laag over de grond in de verre hoek schoot.

SDC maakte nog wel de aansluitingstreffer, maar kon niet voorkomen dat opnieuw STEVO succesvol was. Nu was het de goed spelende Gijs Olimulder die met het hoofd prima afrondde. Dit uit een vrije trap van Bas Paus.

We feliciteren trainer Peter Voshaar en zijn elftal met het mooie resultaat. Nu nog de slagroom op de taart.  Veel succes.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

16.4°

Ochtend 7.5°
Avond 17.3°
Nacht 12.2°
Min. 7.2°
Max. 17.6°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin