Zijn jij en je team toe aan een 'life-changing experience'?

10-06-2015 om 02:00 uur

Beste voetballer,

Zijn jij en je team toe aan een 'life-changing experience'? Wil jij je via voetbal inzetten voor de ontwikkeling van jongeren wereldwijd? Wil je met jouw club een samenwerking aangaan met een club of sportproject in een ontwikkelingsland? Start dan een Clublink en ervaar zelf de kracht van voetbal!

Wat is een Clublink?
Een Clublink is een samenwerking tussen een Nederlandse club en een club of een sportproject in een ontwikkelingsland. Je kunt samenwerken door kennis en trainingsstof te delen, coaches op te leiden, materialen in te zamelen of activiteiten op de club te organiseren. Het mooiste is natuurlijk om uiteindelijk ook een uitwisseling te realiseren.

Nieuwsgierig? Dit is Clublinking in 1 minuut!

Wat levert het op?
In de afgelopen vier jaar zijn 15 clubs via KNVB Clublinking een project gestart. De impact van deze verschillende projecten is groot. Het is een prachtige ervaring voor de voetballers, het team en de samenwerkende clubs. Jongeren doen nieuwe ervaringen op en voelen meer binding met hun club. De club heeft een positieve uitstraling op de omgeving en meer activiteiten buiten wedstrijden. De partnerclub profiteert van de kennis van de Nederlandse club om zelf nog betere activiteiten te organiseren.

Bekijk de impact en resultaten van 4 jaar Clublinking in de Infographic.

Hoe kan ik een Clublink opstarten ? Als je een Clublink wil opstarten bij jouw vereniging, hoe begin je dan? En waar moet je aan denken? Om jou op weg te helpen heeft de KNVB de Clublinking Gids ontwikkeld. Een kort en handzaam boekje waarin de ervaringen zijn gebundeld en veel tips wordt gegeven om een goede Clublink te starten.

Gaan jullie deze 'life-changing experience aan'? Laat het ons dan weten! KNVB Clublinking helpt je graag een stapje verder en kan jou en je team ondersteunen in het uitvoeren van jullie ideeën.

Lees de gids online of neem contact op via onze helpdesk

Met vriendelijke groeten,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Het Clublinking-team

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

11.4°

Ochtend 13.2°
Avond 11.0°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin