PMA Voetvolleytoernooi in Geesteren op 13 juni, dag vol spektakel.

28-05-2015 om 02:00 uur

Sportpark de Peuverweide in Geesteren zal zaterdag 13 juni weer een dag vol spektakel worden. 60 Teams gaan mee doen aan het derde PMA-Voetvolleytoernooi. Steeds meer voetballers en voetbalsters zien er plezier in om een lang seizoen af te sluiten met een partij voetvolley in een gezellige sfeer. Twee jaar lang kon dat al onder stralende weersomstandigheden. De voetvolley-commissie bij STEVO, Paul Gehring, Robert Paus, John Nijhuis, Richard Mensen, Ben Kottink, Edwin Paus, Gerben Busscher, Emiel Schröder en sponsor Robert Maathuis van PMA Schilderswerken uit Vriezenveen hebben er alle vertrouwen in dat ook de derde editie een succes gaat worden.

Welk team lukt het om dit jaar winnaar te worden van het PMA-Voetvolley toernooi? Nadat team Magic Four te weten Thijs Masselink, Robert Hegeman, Niels Keppelink en Rob Oude Breuil al de eerste twee toernooien op hun naam schreven is de genoemde vier er alles aan gelegen om de wisselbokaal opnieuw hoog te houden aan het eind van de dag. Het vertrouwen is groot bij dit team. Thijs Masselink van lsquo;Magic Fourrsquo; zegt dat zijn team er op nu aast om de beker definitief in het bezit te krijgen, zoals in de regels staan bij drie keer winnen. Daarom ook wordt het toernooi serieus benadert door lsquo;Magic Fourrsquo;. ldquo;Tussen de wedstrijden door zal niemand ons sterke drank zien nemenrdquo;, zegt Thijs. Op de vraag wat dan het geheim van hun succes is wil hij wel een klein tipje van de sluier oplichten. ldquo;Ten eerste zijn we echte voetballiefhebbers met de wil om te winnen, we vertrouwen op onze techniek en we proberen te spelen volgens een bepaalde tactiekrdquo;. Die tactiek is waarschijnlijk nog niet iedereen opgevallen, gelet op het succes van de eerdere toernooien. Speciaal trainen doet lsquo;Magic Fourrsquo; niet voor het voetvolleytoernooi. De conditie die nog in de benen zit van het afgelopen voetbalseizoen moet voldoende zijn. Als grote concurrent ziet Thijs Masselink het team van captain Jan Tijink. ldquo;Dat lijkt me een geduchte tegenstanderrdquo;. Niet iedereen is momenteel fit bij Magic Four. Robert Hegeman van het team zit nog met een blessure en zegt daarover; rdquo;Ik heb nog enkele weken om te de blessure te laten genezen. Zo gauw zal ik het toernooi niet laten schietenrdquo;. Thijs Masselink wil nog kwijt het PMA-voetvolleytoernooi een topdag te vinden en zeer goed georganiseerd. ldquo;Mijn complimenten aan alle betrokkenenrdquo;, besluit hij. Op 13 juni a.s. zullen we weten of Magic Four het gelukt is om de PMA-bokaal definitief in te lijven.

Het PMA - voetvolleytoernooi is eigenlijk een toernooi voor iedereen, omdat er naast de wedstrijden op het hoofdveld van STEVO ook nevenactiviteitern worden georganiseerd. Wat te denken van een stormbaan en luchtkussen voor de kinderen. Er is muziek met medewerking van Toronto Drive In Show en er is gelegenheid om op het gezellige terras met elkaar te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Wie van een gokje houdt kan de waarde schatten van de boodschappenmand van de plaatselijke PLUS Markt. De winnaar mag de goed gevulde boodschappenmand houden.

Tegen de klok van 13:30 uur worden de teams verwacht op de Peuverweide. De ontvangst zal hartelijk zijn met koffie en een lekkernij. Een afgevaardigde van het STEVO-bestuur zal de teams verwelkomen. Het is de bedoeling dat om 14:00 uur de eerste wedstrijden een aanvang nemen. 24 Scheidsrechters gaan proberen om de confrontaties in goede banen leggen. Eventuele blessures zullen door leden van de EHBO ter plaatse verzorgd worden. Sponsor PMA Schilderswerken heeft er weer voor gezorgd dat de prijzenpot goed gevuld is. Voor de eerste vier team zijn er bokalen beschikbaar en een enveloppe met inhoud. De kleine finale, plaats drie en vier, zal rond de klok van 19:00 uur gespeeld worden op het centre court. Wie het eerste 10 punten scoort krijgt de derde plek toebedeeld. Na de kleine finale volgt de grote finale. Wie van de beide finalisten het eerst drie wedstrijden wint komt in het bezit van de PMA-Wisselbokaal. Sponsor Robert Maathuis zal na de finale de winnaars toespreken en de prijzen uitreiken.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.1°

Ochtend 12.3°
Avond 13.1°
Nacht 11.0°
Min. 10.9°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin