Veldhoek/Molenhoek wint wijkvoetbaltoernooi

11-06-2015 om 02:00 uur

 

Het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren is gewonnen door Veldhoek/Molenhoek. In de finale was het een maatje te groot voor Nieuwstad/Huyeren. Bij rust was de stand nog 0-0, maar aan het eind  van de wedstrijd stond een 3-1 overwinning op het scorebord voor Veldhoek/Molenhoek. Rick Stamsnieder en Hans Brunninkhuis, twee keer, waren de doelpuntenmakers. Roy Wigger scoorde voor Nieuwstad/Huyeren.

Veldhoek/Molenhoek behoorde vooraf tot de favorieten en die rol maakten ze donderdagavond volledig waar. Hoewel het in de halve finale nog even spannend was voor Veldhoek/Molenhoek tegen Muldershoek/Venweg. Na de reguliere tijd was de stand 0-0. Het strafschoppen nemen ging Veldhoek/Molenhoek beter af en daarmee kregen ze als beloning een finale plek.

Sekboer verloor de halve finale met 3-2 van Nieuwstad/Huyeren. Thomas Steggink scoorde twee keer voor wijk Sekboer. Rens Arkink en twee maal Roy Wigger waren succesvol voor Nieuwstad/Huyeren. Het ene doelpunt meer betekende ook voor laatstgenoemde een plaats in de finale.

Om de derde en vierde plek werden strafschoppen genomen tussen Sekboer en Venweg/Muldershoek. Laatstgenoemde wijk mistte een penalty en daarmee ging de derde plaats naar de winnaar van vorig jaar Sekboer.

Het wijkvoetbaltoernooi in Geesteren kende de afgelopen twee weken een uitermate sportief verloop. Er was geen enkele wanklank te horen bij de deelnemers. Complimenten gaan daarom uit naar de organisatie en de scheidsrechters voor het in goede banen leiden van de wedstrijden.

De cup met de grote oren werd na afloop van de finale uitgereikt door Paul Gehring in zaal Steggink waar het nog lang gezellig bleef. Paul maakte ook bekend dat de commissie van het wijkvoetbaltoernooi twee mooie vitrinekasten gaat schenken aan voetbalvereniging STEVO. Dit als dank voor het ondermeer beschikbaar stellen van de voetbalvelden tijdens het wijktoernooi. Een prachtig gebaar, zo mag gezegd worden.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

12.1°

Ochtend 13.2°
Avond 10.5°
Nacht 8.5°
Min. 8.5°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin