Finalisten wijkvoetbal Geesteren bekend.

09-06-2015 om 02:00 uur

De vier finalisten van  het wijkvoetbal in Geesteren zijn bekend. Dinsdagavond werden op de Peuverweide de laatste wedstrijden gespeeld. Muldershoek/Venweg, Sekboer, Molenhoek/Veldhoek en Nieuwstad/Huyeren mogen donderdagavond uitmaken wie met de beker met de grote oren naar huis gaat.

Muldershoek/Venweg speelt dan tegen Molenhoek/Veldhoek en Sekboer komt uit tegen Nieuwstad/Huyeren. De verwachting is dat de vonken er in de finales vanaf zullen spatten, gezien het enthousiasme waarmee deze vier elftallen in de poulewedstrijden speelden.

Vooral Molenhoek/Veldhoek worden grote kansen toegedicht. In de wedstrijd tegen West Geesteren/Vermolen gaven ze met een 4-1 overwinning al vast hun visitekaartje af. Hans Brunninkhuis en Rick Stamsnieder scoorden beiden twee keer. Ties Oude Wesselink was de doelpuntenmaker voor West Geesteren/Vermolen.

Muldershoek/Venweg was ook op schot. Herminkhoek werd met maar liefst 5-1 verslagen. Mike Huzink twee keer, Jorn Weerink twee maal en Sander Lohuis waren succesvol voor Muldershoek/Venweg.

Sekboer scoorde er ook veelvuldig op los. Peuverhoek kreeg er met 4-0 van langs. Thomas Steggink maakte er twee en miste een penalty. Stefan Steggink, de broer van Thomas maakte één goal en ook Remon Collye liet de keeper van Peuverhoek kansloos.

Spannend was het bij Dorp Oost/West tegen Nieuwstad/Huyeren. Dorp Oost/West had aan een gelijkspel genoeg en Nieuwstad/Huyeren moest winnen. Lange tijd zag het er naar uit dat de brilstand de eindstand zou worden en dus genoeg voor Dorp Oost/West. Pats boem en daar was Roy Wigger van Nieuwstad/Huyeren die alle hoop van Dorp Oost/West aan flarden schoot en de 1-0 maakte, tevens de eindstand en de finaleplaats.

Na afloop van de finales worden de prijzen uitgereikt in zaal Steggink. De winnaars van de eredivisiepoule bij STEVO kunnen daar dan ook hun prijs ophalen.

Nog te vermelden valt dat Raymond Oude Voshaar van Sekboer dinsdagavond op het wijkvoetbaltoernooi ongelukkig ten val kwam en  met een naar het zich liet aanzien vervelende blessure aan de pols richting het ziekenhuis moest begeven om daar fotorsquo;s te laten maken. 
 

 

Donderdag 11 juni 2015
 

19.00 - 19.40 uur:
Winnaar Poule A
-
Winnaar Poule C

19.00 - 19.40 uur:
Winnaar Poule B
-
Winnaar Poule D

 
 
 
 

19.45 - 20.00 uur:
Strafschoppen om 3e en 4e   plaats

 
 
-
 

 
 
 
 

20.00 - 20.40 uur:
FINALE

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

11.0°

Ochtend 13.2°
Avond 11.7°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin