Prijzen eredivisiepoule bij STEVO uitgereikt

11-06-2015 om 02:00 uur

Tijdens de uitreiking van de beker aan de winnaar van het wijkvoetbaltoernooi in zaal Steggink, werden ook de prijzen aan de besten van de Eredividiepoule bij STEVO overhandigd.  Vice voorzitter bij STEVO Eddy  Droste riep de gelukkigen naar voren en had een leuke enveloppe met inhoud voor de winnaars klaar liggen. Eddy stak eerst nog de loftrompet uit over de organisatie van het wijkvoetbaltoernooi, dat opnieuw zo vlekkeloos verlopen was. Verbazingwekkend vond hij het talent wat er de afgelopen twee weken op de Peuverweide rondliep. STEVO hoeft volgens hem niet te wanhopen in de komende jaren.

Dan de eredivisiepoule.

Thijs Masselink wist gedurende het afgelopen eredivisie seizoen de wedstrijden het beste te voorspellen en mocht maar liefst 100 Euro in ontvangst nemen. Het werd op het eind een close finish met de persoon die altijd voorin te vinden is in de afgelopen jaren Remco Haarhuis. Remco nam 60 Euro in ontvangst. De derde prijs was voor Marijn Geerdink, goed voor 40 Euro. Vierde was Tom Reekers 30 Euro en Boaz Masselink, zoon van nummer 1 Thijs kreeg 20 Euro van Eddy Droste.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd. Volgend seizoen, nieuwe ronde  nieuwe kansen.

Op de foto de winnaars en rechts vice voorzitter Eddy Droste.

Bron: Stevo Voetbal