STEVO-veteranen vermaken zich opperbest bij seizoensafsluiting.

05-07-2015 om 02:00 uur

De STEVO-veteranen met aanhang, zorsquo;n kleine zestig in getal,  hebben zich zaterdagmiddag en -avond opperbest vermaakt bij de seizoensafsluiting. Ronald van de Bulk, Alexander Oosting, Martin Steggink en Ben Hemmer hadden een leuk en gevarieerd programma samengesteld.

Het weer mocht dan van tropische aard zijn, dat weerhield de groep er niet van om op de fiets te stappen en te genieten van al het moois wat het buitengebied van Geesteren te bieden heeft. Tussenstop was de klootschietersbaan van de Huyeren waar ongedwongen kon worden meegedaan aan het oeroude spelletje klootschieten. De één liet zijn ware talenten zien en de andere had moeite de kloot binnen de baan te houden. Het was af en toe dan ook even zoeken in de bosjes waar de kloot was gebleven.

Grote meneer bij de heren was Martin Döbber die de kloot het verst wegschoot. Tonnie Lohuis moest genoeg nemen met de poedelprijs. Volgens Ronald van de Bulk had hij voor de worp van Tonnie helaas ndash;1 meter moeten noteren. De kloot vloog hoog in de lucht en kwam nog net niet op zijn hoofd terecht. Sommigen verslikten zich daarbij bijna in het gerstenat door het lachen.

Bij de dames was Helma Oude Voshaar de beste en Henriette Steggink werd hier beloond met de poedelprijs.  Huub Haselbekke en echtgenote waren een goede gastheer en gastvrouw op de klootschietersbaan en niemand had te klagen dat men hier van de dorst zou omkomen deze middag.

Tegen de klok van 19:30 uur ging het op de tweewieler terug naar de eindbestemming, de STEVO-kantine.  Op het kunstgrasveld was het Kubb (Koningsspel) en Molka  uitgezet. Een ware competitie speelde zich hier af tussen onderling samengestelde teams. Het gejuich van weer een overwinning was bijna net zo groot als bij een goal van het eerste elftal van STEVO.  Wie liever op het terras wilde bijkomen van de inspanningen van het klootschieten en het fietsen; daar was alle begrip voor.

Ondertussen had Slagerij Hemmer de tafel in de kantine heerlijk gedekt met een buffet en het ontbrak werkelijk aan niets.

Nadat alle buiken goed gevuld waren nam tegen de klok van 22:30 uur de aanjager van de STEVO-veteranen Theo Ophof het woord. Hij bedankte éénieder voor de komst en zijn persoonlijke dank ging ondermeer uit naar Martin Döbber voor het beschikbaar stellen van de kantine en Martin Steggink voor het leiden van de trainingen op de zondagmorgen. Tevens werden de sponsoren van de verschillende aktiviteiten in het afgelopen seizoen bedankt. Er werd gebruncht, er was een dartavond en op een zondagmorgen werd gezamenlijk snert gegeten en wat weken later ribben. De ondersteuning van de sponsors kreeg applaus van de aanwezigen.

Ronald van de Bulk, wat een spreker is die man, had namens de organisatie van deze seizoensafsluiting het laatste woord. Ronald maakte daarbij tevens de nieuwe organisatie voor het volgende jaar bekend. Hierna kon degene die dit nog wilde gezellig nakeuvelen en dat was als verwacht niet tegen dovemansoren gericht.

Voor fotorsquo;s van deze activiteit klik op de volgende link:

https://plus.google.com/photos/104224279353748422331/albums/6167921550614187345

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.6°

Ochtend 13.3°
Avond 10.2°
Nacht 8.6°
Min. 8.6°
Max. 15.4°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin