Uitnodiging aan al onze jeugdtrainers bij STEVO,

08-06-2015 om 02:00 uur

Bij deze willen wij jullie allemaal uitnodigen voor de VTON-presentatie op 21 augustus aanstaande, van 18.50 tot 21.00 uur!
Wij als TC-jeugd willen onze jeugdspelers nog meer plezier geven en ondersteunen en hebben om die reden contact gezocht met de VTON ndash; Voetbal Technische Ontwikkeling. Zij hebben een programma ontwikkelt waarmee je een heel jaar lang jeugdspelers kunt trainen met behulp van de App( of computer, laptop, notebook, e-pad).
Elke amateurclub kent het probleem: hoe kunnen we genoeg enthousiaste, trainers en begeleiders inzetten om elk jeugdelftal iedere week een verantwoorde, plezierige training aan te bieden?
Wat kunnen we pupillen leren en hoe boeken ze lsquo;spelenderwijsrsquo; vooruitgang?
Natuurlijk staat lol in het spelletje voorop, maar steeds beter en sterker worden is voor elke jeugdspeler, getalenteerd of minder getalenteerd, overduidelijk lsquo;part of the funrsquo;.
De VTON methodiek is een compleet leeftijdsspecifiek en methodische opgebouwd voetbal trainingsprogramma.
VTON geeft trainers(ervaren en niet ervaren) een volledige ondersteuning en begeleiding bij het geven van voetbaltrainingen.
Een innovatieve en eenduidige voetbalvisie, speciaal ontwikkeld voor onze gehele jeugdopleiding.
Leeftijdsspecifieke trainingen, waarbij alles aan bod komt: voetbalhandelingen onder de knie krijgen en verder ontwikkelen, techniek, tactiek, balgevoel, spelinzicht, samenspelen in een team.

Gr.

TC-jeugd

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

11.2°

Ochtend 13.2°
Avond 11.3°
Nacht 9.0°
Min. 9.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin