Veel nieuwkomers in tweede klasse

04-07-2015 om 02:00 uur

STEVO 1 krijgt volgend seizoen met veel nieuwkomers te maken in de tweede klasse. Meest verrassende opponent is misschien wel het Deurningse DSVD, dat promoveerde vanuit de derde klasse.  STEVO 2 enkele jaren geleden en STEVO 3 in het afgelopen seizoen mochten al aan den lijve ondervinden hoe moeilijk het spelen was tegen het tweede elftal van DSVD. STEVO 3 leed zelfs een historische nederlaag. De onverzettelijkheid was naast de voetbalkwaliteiten steeds een belangrijk wapen. De tomeloze inzet bij DSVD 1 zal ongetwijfeld niet anders zijn.

Andere nieuwkomer in de tweede klasse is ATC rsquo;65 uit Hengelo, de club van voorzitter Joop Munsterman. STEVO kent deze tegenstander nog vanuit de eerste klasse, niet zo lang geleden.

AZC uit Zutphen is een onbekende voor STEVO. De ploeg is gepromoveerd vanuit de derde klasse. Diverse jeugdspelers zijn in het nieuwe seizoen toegevoegd aan de selectie van AZC.

BWO uit Hengelo mag het na het kampioenschap in de derde klasse ook proberen in de tweede klasse indruk te maken.

Gedegradeerd uit de eerste klasse wil Luctor et Emergo uit Almelo ongetwijfeld proberen het verloren terrein terug te winnen.

Laatste nieuwkomer in de tweede klasse is Turkse Kracht uit Deventer. De ploeg met ambities werd kampioen in de derde klasse en stond onder leiding van trainer Dick Schneider, bekend in het verleden als speler van ondermeer Feijenoord en Go Ahead. Komend seizoen zwaait Jan Verheijen de scepter over de selectie van Turkse Kracht.

Onder alle tegenstanders van STEVO met de nieuwe trainer Alfred Nijhuis.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

22.8°

Ochtend 14.6°
Avond 22.0°
Nacht 16.0°
Min. 14.6°
Max. 24.8°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin