Twee keer verlies en één gelijkspel voor selectieteams.

16-08-2015 om 02:00 uur

De senioren selectieteams bij STEVO, het eerste , tweede en derde elftal hebben afgelopen weekeinde nog niet hun beste voetbal laten zien in de oefen- en bekerduels. STEVO 1 verloor zaterdagmiddag thuis het oefenduel met 1-2 van Oranje Nassau uit Almelo. Tom van Bentheim opende de score voor STEVO in de eerste helft, maar ON maakte nog voor rust 1-1 gelijk. De tweede helft werd onder erbarmelijke weersomstandigheden gespeeld. De regen kwam met bakken uit de hemel. STEVO speelde een tijd lang door blessures in het elftal met tien man. ON wist te profiteren  en vond nog een keer het net van keeper Mike Freriksen. De kleine voorsprong 1-2 werd tot het einde vastgehouden. Dinsdagavond speelt STEVO een bekerduel in en tegen Kloosterhaar om 19:00 uur. Het oefenduel tegen Den Ham voor komende zaterdag 22 augustus gaat niet door.

STEVO 2 ndash; RSC 2  2-2
Het tweede elftal van STEVO, nu onder leiding van trainer Gerard Kocks, speelde thuis 2-2 gelijk tegen RSC 2 uit Rossum. Het bekerduel ging grotendeels gelijk op en het was RSC dat op een 0-1 voorsprong kwam in de 33e minuut. Nog geen minuut later maakte Justin Oude Booijnk de gelijkmaker voor STEVO 2. Met 1-1 zochten beide ploegen ook de kleedkamer op.
Na de pauze een zelfde spelbeeld als in de eerste helft, niet veel krachtsverschil, al oogden de aanvallen van RSC wat gevaarlijker dan die van STEVO. Niet verwonderlijk was dan ook dat RSC opnieuw op voorsprong kwam. STEVO toonde veerkracht en wederom was Justin Oude Booijnk succesvol voor STEVO 2. Hij nam de bal uit een vrije trap van Bart Lohuis in éen keer op de pantoffel. De bal verdween hard en hoog in de nok van het doel. Met de 2-2 eindstand konden beide ploegen wel leven. Het volgende bekerduel van STEVO 2 is zondagmorgen 23 augustus in Deurningen tegen DSVD 2.

STEVO 3- Luctor 2  0-5
STEVO 3 is nog maar kort in training en dat was goed te zien zondagmorgen. Luctor 2 veegde in het bekerduel de vloer aan met het elftal van trainer Thijs Masselink. Het werd maar liefst 0-5 voor de eerste klasser. In de eerste helft voetbalde STEVO 3 helemaal zo gek nog niet. Met veel nieuwelingen werden soms aardige patronen op de mat gelegd. Luctor was meer bedreven in het afmaken van kansen. Bij rust was de stand overigens nog maar 0-1 voor Luctor. In de tweede helft liep Luctor uit naar een grote overwinning. STEVO 3 , zo was te zien, heeft nog meer tijd nodig om echt op stoom te komen. Kwaliteit zit er genoeg in de ploeg. Donderdagavond 20 augustus speelt STEVO 3 voor de beker in Tubbergen tegen TVC '28 3. Aanvang 19:30 uur.

Bron: Stevo Voetbal