STEVO begint bekertoernooi met gelijkspel tegen Kloosterhaar

19-08-2015 om 02:00 uur

STEVO is dinsdagavond het KNVB-beker toernooi begonnen met een 1-1 gelijkspel tegen zaterdagclub Kloosterhaar.

Het was een zwaar bevochten punt voor de ploeg van trainer Alfred Nijhuis. STEVO begon nog wel goed aan de wedstrijd en maakte in die fase ook haar doelpunt. Verdediger Ingmar Reinerink ging mee naar voren en deed dat met succes.

Na 15 minuten spelen was het gebeurd met de goede voornemens van STEVO. STEVO begon slordig te spelen, passes kwamen niet meer aan en echt goede kansen werden niet gecreerd. Kloosterhaar voelde dat vooral in de tweede helft goed aan en keeper Roy Kreuwel moest menigmaal handelend optreden. Uiteindelijk moest Roy toch capituleren en het met lef spelende Kloosterhaar kwam verdiend op 1-1. Kloosterhaar had vlak voor tijd ook nog eens pech met een bal op de lat. STEVO kwam al met al goed weg met het 1-1 gelijkspel.

Alfred Nijhuis zal nog volop aan zijn elftal moeten schaven in de komende weken. De beker competitie en enkele oefenwedstrijden is daar een mooie gelegenheid voor.  DRC Almelo is thuis op de Peuverweide de eerstkomende tegenstander in de beker en wel op dinsdag 25 augustus.