De nieuwe basisoutfit van STEVO… zie onze webshop

08-09-2015 om 02:00 uur

In samenwerking met onze sponsor en kledingpartner Muta is er speciaal voor STEVO een kledinglijn samengesteld.

Naast het traditionele rood gele shirt, zwarte broek en rood gele kousen is de zwarte Performance lijn van het sportmerk JAKO onze nieuwe basis geworden.

Deze lijn is momenteel online gemakkelijk te bestellen via de speciale website www.stevo.mutashop.nl. Kijk snel en zie de prachtige black basic outfit met STEVO logo. We hebben samen met Muta prachtige polorsquo;s, trainingsjassen en ndash;broeken, voetbaltassen, rugtassen, keepersoutfits, thermo onderkleding en nog vele ldquo;must havesrdquo; meer voor de STEVO leden uitgezocht.

Alle artikelen kunnen met je naam en of je initialen worden bedrukt!

Binnenkort wordt door Muta en STEVO een hoekje in ons clubgebouw ingericht met voorbeelden van al het moois je op de webshop kunt kopen.

Ook zijn de korte zwarte STEVO broek en de rood gele kousen aldaar aan te schaffen. Voor de hoogste nood liggen er ook een aantal exemplaren in de kantine voor verkoop.

De STEVO shirts ontvangen de teams centraal en worden gesponsord door de kleding-sponsoren van STEVO. Deze shirts blijven eigendom van de vereniging.

De nieuwe kledingvoorschriften van STEVO

- Shirt             STEVO rood/geel met vast logo JAKO en STEVO

                       Alle shirts worden voorzien van een zwarte rugnummers

                       Sponsorlogorsquo;s worden geel op de rode baan aan de voorzijde gedrukt

- Kousen        Rood met gele baan (merk JAKO); door leden zelf aan te schaffen via de webshop

- Broek           Zwart met JAKO logo; door leden zelf aan te schaffen via de webshop

Vervanging huidige kleding

Indien de huidige shirts toe zijn aan vervanging door o.a. slijtage, wordt het gehele team voorzien met de nieuwe STEVO-JAKO shirts. Natuurlijk zal STEVOrsquo;s facilitair verantwoordelijke (Marcel Wildemors) eerst de staat van de te vervangen shirts moeten beoordelen en vervolgens onze commerciële commissie (onder leiding van Theo Haarhuis) een nieuwe overeenkomst met de bestaande of eventueel nieuwe potentiele sponsor moeten sluiten.

Zodra een team voorzien wordt met STEVO-JAKO shirts dient elke teamlid zelf de voorgeschreven STEVO-JAKO sokken en STEVO-JAKO broek aan te schaffen. De oude broeken en sokken mogen dan niet meer gedragen worden!

Wil een teamlid zijn huidige merk broekje of sokken als gevolg van o.a. slijtage vervangen, dan ook dient hij/zij zelf de voorgeschreven STEVO-JAKO sokken en STEVO-JAKO broek aan te schaffen. Wellicht dat er dan een tijdje een team met verschillende merken broekjes/sokken loopt, maar dat filtert zich na verloop van tijd wel uit.

Eenheid qua kledinglijn

Wil een team inloopshirts, tassen, jassen, trainingspakken, etc. aanschaffen dan dient een keuze gemaakt te worden uit de artikelen die op de webshop staan! Als vereniging dienen we eenheid uit te stralen!; niet alleen in het veld, maar ook daar buiten!

Indien een team genoemde artikelen met hulp van een sponsor wil verkrijgen, dient te allen tijde deze lead door te worden gegeven aan onze sponsorcommissie (Theo Haarhuis). Zij handelen e.e.a. dan verder af met de potentiele sponsor.

Potentiele sponsor

Beste sponsoren, een STEVO lid is trots op zijn rood gele shirt! Als ook u trots bent op uw bedrijf en dit wilt uitdragen op een van de shirts van onze mooie vereniging STEVO, neem dan contact op met Theo Haarhuis (telefoon 06-33739839 of mail theohaarhuis@hotmail.com). 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

24.7°

Ochtend 14.6°
Avond 22.8°
Nacht 14.9°
Min. 14.6°
Max. 25.9°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin