Geen punten in bekerduels voor STEVO 2 en 3 en STEVO A1 en B1

23-08-2015 om 02:00 uur

STEVO 2 en 3 en ook STEVO A1 en B1 konden geen potten breken in hun bekerduels afgelopen week en weekeinde. STEVO 3 voetbalde donderdagavond in Tubbergen al tegen TVC rsquo;28 3 en moest met 6-1 het onderspit delven. Al vroeg in het duel kwam STEVO 3 ongelukkig op achterstand. STEVO 3 maakte wel 1-1 gelijk maar stond even later al weer op een 2-1 achterstand door knullig uitverdedigen. Na deze achterstand kwam STEVO 3 totaal niet meer in haar spel en TVC liep gemakkelijk uit naar een grote overwinning. STEVO 3 is door het resultaat zo goed als zeker uitgeschakeld in het bekertoernooi.

STEVO 2 moest het zondagmorgen in Deurningen opnemen tegen derde klasser DSVD 2. Het werd een 3-2 overwinning voor de thuisploeg. DSVD nam brutaal een 1-0 voorsprong na 5 minuten spelen. Stijn de Roy van Zuidewijn omspeelde na een goede pass de keeper van DSVD en maakte de verdiende 1-1 gelijkmaker. STEVO 2 was in de eerste helft de bovenliggende partij maar tot echt grote kansen kwam het tot de rust niet meer. In de tweede helft ging het treffen meer gelijk op. STEVO met Rik Stamsnieder nu in de voorhoede en meteen succesvol kwam al snel op een 2-1 voorsprong. DSVD bleef goed partij bieden en het geloof bij de Deurningers dat een goed resultaat tegen de hoofdklasser mogelijk moest zijn werd steeds groter. Tien minuten voor tijd werd dat geloof beloond met de 2-2 gelijkmaker.  Vlak voor tijd kreeg de inzet van DSVD in dit duel nog meer glans met de winnende treffer.  Voor DSVD ongetwijfeld een niet verwacht resultaat. Voor STEVO 2 een domper na het eerdere 2-2 gelijkspel vorige week tegen RSC 2.  De kans op een verder bekeravontuur is wel heel klein geworden voor STEVO 2.

STEVO A1 kreeg zaterdagmiddag een draai om de oren van MVV rsquo;29 A1. In Geesteren werd het 1-5 voor de Harbrinkhoekers. Trainer Peter Voshaar, niet onbekend bij MVV 29, had zich waarschijnlijk veel meer voorgesteld van dit duel. Bij rust stond STEVO A1 al achter met 1-3.

STEVO B1 kreeg ook genadig klop. TVC rsquo;28 B1 was met 2-6 veel te sterk voor STEVO. Bij rust keek STEVO B1 tegen een 1-4 achterstand aan.  Veel werk aan de winkel dus nog voor de technische begeleiding bij STEVO B1.