STEVO blij met nieuwe sponsors en businessclub-leden.

08-09-2015 om 02:00 uur

Wie zich vanaf de Vriezenveenseweg naar Sportpark De Peuverweide begeeft ziet sinds kort van afstand een groot spandoek met de tekst Building Design Architectuur en AD Fontem Bestemmingsplannen, achter op de hoofdtribune. Nieuwe sponsors bij STEVO en inmiddels ook al toegetreden tot de businessclub.

Dinant Oude Lenferink van Building Design Architectuur en Marcel Hesselink van Ad Fontem Jurisisch Bouwadvies dragen onze club een warm hart toe en tekenden maandagavond op de Peuverweide onder toeziend oog van  sponsorcoördinator bij STEVO Theo Haarhuis een meerjarig contract.

STEVO is blij met de nieuwe sponsors en businessclubleden en heet Marcel Hesselink en Dinant Oude Lenferink van harte welkom bij onze mooie voetbalvereniging. Op de foto de nieuwe businessclubleden en links sponsorcoördinator bij STEVO Theo Haarhuis.

Wie is Building Design Architectuur?
Building Design Architectuur is in 1999 opgericht door Dinant oude Lenferink. Het eenmansbedrijf groeide in relatief korte tijd uit tot een organisatie met jaarlijks ongeveer 250 projecten en momenteel 20 werknemers.
Buidign Design is thuis in alle voorkomende architectuurstijlen, van klassiek tot modern en in iedere moeilijkheidsgraad, van kleine verbouwingen tot nieuwbouwprojecten van formaat. Het klantenbestand bestaat uit o.a. particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten door heel Nederland.
De doelstelling van Buildign Design is om de ideeën en wensen die men heeft te vertalen in een goed ontwerp dat past binnen de geldende voorschriften en natuurlijk binnen het beschikbare budget. Met enthousiasme wordt samengewerkt en wordt gestreefd naar een eindproduct waarbij iedereen tevreden zal zijn.
Buildign Design  onderscheidt zich van andere architectenbureaus door haar laagdrempeligheid, diversiteit in architectuurstijlen en een betaalbaar architectenhonorarium. Tevens heeft Buildign Design een afdeling juridisch advies en een afdeling interieur.

Ad Fontem Juridisch Bouwadvies
Building Design Architectuur heeft in 2005 samen met Marcel Hesselink Ad Fontem Juridisch Bouwadvies BV opgericht, vanwege het grote aantal vragen met betrekking tot het verstrekken van juridisch advies aan particulieren, bedrijven en overheid op het gebied van de ruimtelijke ordening (bouwen en wonen) in heel Nederland. Ad Fontem is gezien zijn jarenlange praktijkervaring specialist te noemen in het adviseren over juridische vraagstukken op dit beleidsterrein. Zie www.ad-fontem.nl voor een overzicht van de aangeboden diensten. Deze diensten kunnen op een deskundige manier worden aangeboden door Ad Fontem.
Naast kennis te hebben van de Woningwet, de Wet op de Ruimtelijke Ordening en de Algemene wet bestuursrecht, is Ad Fontem op de hoogte van en vertrouwt met de meest actuele en bijzondere regelingen op bouw- en ruimtelijke ordeningsgebied in Nederland, zoals partiële herzieningen, de Rood-voor-rood of Ruimte-voor-ruimte regeling, het reconstructiebeleid, de diverse landhuis- en landgoedregelingen, het Besluit Luchtkwaliteit, de Wet geluidhinder, het Besluit Externe veiligheid, de Flora- en faunawet, de Wet milieubeheer, het Verdrag van Malta, het Bouwbesluit, het Besluit Ruimtelijke Ordening, het Besluit vergunningvrije bouwwerken, etc.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

24.1°

Ochtend 14.6°
Avond 23.6°
Nacht 14.9°
Min. 14.6°
Max. 26.1°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin