STEVO jeugdkader bijeen

08-09-2015 om 02:00 uur

Het jeugdbestuur en jeugdkader van STEVO kwam maandagavond in de kantine bijeen om met elkaar van gedachten te wisselen aangaande dit nieuwe seizoen. Nieuwe leiders werden verwelkomd deze avond en de Technische Commissie gaf uitleg over hun beleid.

Jeugdvoorzitter Erik Kottink vertelde dat STEVO met 9 juniorenteams waarvan 1 meisjesteam en 18 pupillenteams, waarvan 2 meisjesteams aan de competitie zijn begonnen. Verder kent de F-league bij STEVO 21 voetballertjes. Dat alles wordt begeleid door meer dan 100 kaderleden. Op de valreep is het jeugdbestuur er in geslaagd om alle teams van leiders en trainers te voorzien. Een prettige gedachte zo mag gesteld worden.

Dit seizoen is bij STEVO het kledingfonds in werking getreden waarover binnenkort alle informatie op de STEVO-site komt te staan. Ook de voorschriften ten aanzien van de STEVO-kleding is hier dan te lezen.
Sponsoring (shirts) van een team loopt altijd via de sponsorcoördinator bij STEVO Theo Haarhuis.

Studenten die maatschappelijke stage bij STEVO willen lopen kunnen zich in verbinding stellen met Richard Mensen, die de taak op zich heeft genomen om dit te coördineren.

Sinterklaas komt dit jaar op 25 november naar STEVO. Deze datum kan alvast op de kalender genoteerd worden.

Johan Brughuis is de vertrouwenspersoon bij de STEVO-jeugdafdeling. Ouders of jeugdleden kunnen Johan aanklampen wanneer ze iets kwijt willen zoals pestgedrag etc.
Bij de meisjes is Petra Mensen de aan te spreken persoon.

De infogids is voor de laatste keer op papier verstrekt aan de jeugdleden. Volgend seizoen is de infogids digitaal te lezen. Overigens kan de infogids ook nu al digitaal geraadpleegd worden op de STEVO-site.

De Crowd Actie bij STEVO is begonnen. Leden die verzocht zijn om kaarten te verkopen werden aangespoord hier hun best voor te doen.

Nu de dagen korter worden is het advies aan de ouders om de fietsverlichting van hun kinderen te controleren, zodat ze veilig de weg naar de Peuverweide kunnen maken op de avonden dat er getraind moet worden.

De leiders werden op de bijeenkomst verzocht er op toe te zien dat er na de training gedoucht wordt door de jeugdleden en dat de kleedkamers schoon worden achtergelaten.

Robert Paus van de TC vertelde over zaken waarmee de commissie bezig is. Met cursussen probeert de TC het niveau van de trainers omhoog te krikken en verder wordt looptraining, techniektraining en het gebruik van de VTON app als belangrijk geacht. Na een half jaar bezig te zijn met coördinatie- en looptraining merk je de eerste resultaten al volgens Robert Paus. ldquo;De balbehandeling en looptechniek gaat stukken vooruitrdquo;, zei Robert.

Uitleg was er ook over de VTON methodiek ( zie elders op deze site http://stevo.nl/page/stevo-nieuws/623/VTON---Voor-plezier-en-ontwikkeling-Jeugdspelers-  ) De TC ziet duidelijk de meerwaarde hiervan. Techniektraining is een module in de VTON-app die binnenkort beschikbaar komt voor de trainers.

Joop Klein Haarhuis, de nieuwe wedstrijdsecretaris bij de jeugd samen met Joost Kock, adviseerde de leiders en trainers om via de mail oefenwedstrijden aan te vragen. De organisatie van scheidsrechters op de zaterdag gaat af en toe nog moeizaam. De leiders worden verzocht zelf de fluit te hanteren  als het niet lukt om tijdig een scheidsrechter aan te wijzen.

Kapotte trainingsballen moeten eerst worden ingeleverd alvorens nieuwe ballen verstrekt worden.

Aan het einde van de bijeenkomst wenste jeugdvoorzitter Erik Kottink allen een sportief en succesvol seizoen toe met vele kampioenen.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

24.7°

Ochtend 14.6°
Avond 22.0°
Nacht 14.9°
Min. 14.6°
Max. 25.2°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin