STEVO heeft een nijpend tekort aan scheidsrechters

15-10-2015 om 02:00 uur

De STEVO-leden mogen maar wat blij zijn met de trouwe groep van scheidsrechters die het al jaren mogelijk maken dat alle wedstrijden gewoon doorgang kunnen vinden en alle duels tot een goed einde brengen. Dit lijkt heel vanzelfsprekend maar dat is het allerminst.

De vaste groep zondagscheidsrechters wordt steeds kleiner. Op zondag moet er dan ook te vaak een beroep worden gedaan op dezelfde mensen.

Het bestuur van STEVO mist binnen de scheidsrechtersgroep heel nadrukkelijk de groep van 20-ers en 30-ers binnen de leden en dit baart het bestuur zorgen.

Daarom roept het bestuur alle leden, vooral de jongeren onder ons, op om bij interesse in het scheidsrechtersvak je aan te melden als scheids of om eerst deel te nemen aan een cursus bestaande uit bv 2 avonden. Die kan bij Stevo worden gehouden. We zijn bijzonder content Ben Kottink bereid te hebben  gevonden deze cursus te geven voor zowel nieuwe als bestaande scheidsrechters. Ook voor de junioren- en pupillenscheidsrechters is deze cursus en onze oproep bestemd.

Het bestuur heeft onlangs Bennie Oosterik bereid gevonden om de aanstellingen van de zondag scheidsrechters voor zijn rekening te nemen. Hij neemt deze taak over van achtereenvolgens Johan Ophof, Harry ten Velde en Ben Kottink die dat in het verleden altijd tot in de puntjes hebben geregeld. Want laten we wel wezen : is er ooit een wedstrijd afgelast omdat er geen scheidsrechter was? Nee dus en dat willen we graag zo houden.

Momenteel begint het bijna een dagtaak te worden om het seniorenprogramma rond te krijgen, vandaar onze oproep : meld je aan als seniorenscheidsrechter van Stevo 4 t/m 9.

Je kunt je aanmelden bij Marcel Wildemors, m.wildemors@kpnmail.nl of bij Bert Maathuis, b.maathuis@wagenborg.com

Met deze oproep wil het bestuur voorkomen dat in de toekomst een beroep moet worden gedaan op de teams zelf om binnen het team een scheidsrechter aan te wijzen of erger : de wedstrijd af moeten gelasten.

Tot slot : het bestuur verstuurt deze week alle stevo scheidsrechters een uitnodiging voor een gezellige zondagmiddag voor een hapje en een drankje tijdens de thuiswedstrijd van Stevo 1 op zondag 1 november a.s.. STEVO speelt dan thuis tegen BWO. Samen gaan we een hele gezellige middag  maken voor deze fantastische kanjers van Stevo.

 

Hopelijk wil jij binnenkort ook deel uitmaken van deze groep vakmensen, immers : fluiten is een vak apart en leuk om te doen.

 

Nogmaals : meld je aan!

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 18 mei

21.0°

Ochtend 15.3°
Avond 18.5°
Nacht 13.8°
Min. 13.8°
Max. 21.1°

Zon op: 03:32 uur
Zon onder: 19:26 uur

Meer weer

Gebruikerslogin