STEVO 3 laat in slotfase winst liggen. 2-2 gelijk tegen De Tubanters 2

20-09-2015 om 02:00 uur

STEVO 3 heeft zondagmorgen in Enschede tegen De Tubanters 2 de winst in de slotfase laten liggen. Het werd 2-2. Joris Klein Haarhuis zette STEVO 3 op een 0-1 voorsprong. Hierna maakte Bram Braakhuis ongelukkig handsbal in de zestien en kreeg De Tubanters een penalty die feilloos werd benut.

Na de thee schoot Jorn Weerink vanaf zo'n 30 meter op het doel van de thuisploeg. De keeper van De Tubanters kreeg de bal niet onder controle en liet deze door zijn handen in het doel glippen. STEVO had daarna weer alle kans om op voorsprong te komen. Eerst door Joris Klein Haarhuis die voor een leeg doel mistte en later door Tom Lohuis die oog in oog met de keeper ook de bal niet tussen de palen kreeg.

Vijf minuten voor tijd ging het fout bij STEVO en kwam de Tubanters op gelijke hoogte. Het 2-2 gelijke spel is achteraf geen slecht resultaat tegen een goede tegenstander en STEVO 3 blijft bovenin meedoen in de derde klasse met 7 punten uit drie wedstrijden.

Minder te spreken was de ploeg van trainer Thijs Masselink deze morgen over de leiding, die veel in het voordeel van de Tubanters floot. Ook de vlagger van de thuisploeg kreeg geen hoge waardering van alles wat STEVO 3 was deze morgen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 5 mei

14.8°

Ochtend 9.1°
Avond 14.1°
Nacht 11.4°
Min. 9.1°
Max. 15.7°

Zon op: 03:53 uur
Zon onder: 19:05 uur

Meer weer

Gebruikerslogin