Kruisjasseizoen bij STEVO gaat maandag beginnen

21-08-2015 om 02:00 uur

De koude wintermaanden zijn in aantocht en dat betekent bij de organisatie van het kruisjassen bij STEVO, Huub en Ceciel Kreuwel, Jarno Teikotte en Martin Döbber, dat het bloed weer sneller door de aderen gaat stromen. Er moeten namelijk voorbereidingen worden getroffen om de STEVO-aktiviteit andermaal tot een succes te maken. Maandag 28 september is de eerste kaartavond in de kantine. Aanvang 19:30 uur.

In totaal wordt er 11 keer regulier gekruisjast , daarbij komt nog een kerst-kruisjasavond op maandag 21 december en als klap op de vuurpijl de traditionele kruisjasmarathon, deze keer op zaterdag 7 januari 2016. Van de 11 reguliere kruisjasavonden tellen er 9 mee voor het totaal klassement.
De aftrap van het kruisjasseizoen is op maandag 28 september. Om 19:30 uur worden de kaarten voor de eerste keer geschud. De Kerst-kaartavond telt niet mee voor het klassement.

Iederéén mag weer meedoen aan het kruisjassen bij STEVO. Je hoeft beslist geen geoefend kaarter te zijn. Ook niet leden van STEVO zijn van harte welkom. In de voorgaande edities deden bijvoorbeeld mensen uit Tubbergen mee en ook van buiten de gemeentegrenzen wist men de STEVO-kantine te vinden.

Wil je niet alle avonden meedoen, maar af en toe; ook dat is geen probleem. Voor het algemeen klassement moet je wel 9 avonden meegedaan hebben. De inleg is 5 Euro per avond. Voor de kruisjasmarathon is de inleg Euro 17,50

De kruisjasavonden bij STEVO kenmerken zich door een grote saamhorigheid en gezellig karakter. De prijzenpot, mogelijk gemaakt door slagerij Hemmer, is weer goed gevuld. Elke kruisjasvond wordt er circa 100 Euro verdeeld onder de winnaars.

Reden genoeg om mee te doen aan de kruisjasvonden bij STEVO. Huub en Ceciel Kreuwel,  Jarno Teikotte en Martin Döbber hebben er weer zin in en kijken met genoegen uit naar het nieuwe kruisjasseizoen. Jullie ook?

De datums waarop gekaart kan worden zijn maandag 28 september, maandag 12 en 19 oktober, maandag 2,9 en 23 november, maandag 7 december, maandag 21 december kerstkaartavond, zaterdag 9 januari kruisjasmarathon, maandag 18 januari, maandag 1 en 22 februari en tenslotte op maandag 7 maart.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 30 april

19.2°

Ochtend 13.6°
Avond 22.2°
Nacht 16.6°
Min. 11.8°
Max. 22.8°

Zon op: 04:03 uur
Zon onder: 18:57 uur

Meer weer

Gebruikerslogin