STEVO zondag uit tegen ATC '65

29-09-2015 om 02:00 uur

ATC ´65 uit Hengelo is zondag gastheer van STEVO, de club van voorzitter Joop Munsterman. Het eerste elftal van trainer Peter de Vries heeft tot nog toe drie punten verzameld uit 3 wedstrijden. Een overwinning is bittere noodzaak voor de Hengeloers om niet achterop te geraken bij de clubs in de middenmoot.

ATC '65 speelt dit seizoen op een nieuw kunstgrasveld. Goed om te weten, omdat wedstrijden op kunstgras nogal eens punt van discussie zijn bij voor en tegenstanders. Op het internet vonden we in een editie van de volkskrant de volgende conclusie van Tijs Rokers over kunstgras: ldquo;hoe beter je als team bent, hoe minder je je laat beïnvloeden door het spelen op kunstgras. Sterker nog, de topteams winnen juist vaker van laag-geklasseerde teams op kunstgras.
Hoe minder technisch/mentaal sterk/fysiek sterk etc. je als team bent, hoe groter de invloed is van externe factoren zoals kunstgras. Als je meer gelijkwaardig bent aan je tegenstander is de kans dat je op kunstgras verliest dus groter.rdquo;

De waarheid zal ongetwijfeld ergens in het midden liggen. STEVO is in ieder geval voldoende bekend met het spelen op kunstgras. Hierdoor hoeven we ons niet te laten verrassen. ATC ging het in de eerste thuiswedstrijd op het nieuwe kunstgrasveld tegen PH minder af. Er werd namelijk met 0-3 verloren van de Almeloers. Met een zelfde uitslag zal STEVO en trainer Alfred Nijhuis zondagmiddag in Hengelo meer dan tevreden zijn.

In ieder geval kan STEVO ontspannen toeleven naar het treffen. In de eerste vier wedstrijden werden al 9 punten verzameld waardoor STEVO een mooie gedeelde tweede plaats op de ranglijst bezet. Deze positie smaakt naar meer en een beetje ondersteuning van onze supporters in Hengelo is zondag meer dan welkom. Mocht STEVO tegen ATC rsquo;65 de drie punten mee naar huis nemen, dan mogen we gerust zeggen dat STEVO een woordje mee gaat spreken in deze competitie. We zien er met plezier naar uit.

De wedstrijd begint om 14:00 op Sportpark  Slangebeek aan de Torenlaan 60 in Hengelo

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 17 mei

18.5°

Ochtend 13.3°
Avond 17.2°
Nacht 13.8°
Min. 13.1°
Max. 20.2°

Zon op: 03:33 uur
Zon onder: 19:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin