Koen Haverkort, Tom Höfte en Stan Harmelink in Gem. Team.

14-10-2015 om 02:00 uur

Weer sterk deelnemersveld op 9e editie Internationaal D-junioren voetbaltoernooi TVCrsquo;28.

Op dinsdag 20 oktober organiseert TVCrsquo;28 op sportpark De Grote Moat voor de 9e keer op rij het Internationaal D-junioren voetbaltoernooi waaraan weer veel gerenommeerde teams deel zullen nemen. Diverse Nederlandse betaald voetbalorganisaties, te weten FC Twente, FC Emmen, Quick '20, De Graafschap, FC Groningen, Vitesse, PEC Zwolle zullen met hun D-team aanwezig zijn. Daarnaast worden vanuit België verwelkomd de teams van Club Brugge, KV.Mechelen en Lierse SK. Vanzelfsprekend zijn ook het D-team van TVCrsquo;28 en het D-team van de gemeente Tubbergen (alle verenigingen) vertegenwoordigd.
Helaas is er dit jaar geen team aanwezig uit Duitsland. Door het niet gelijk lopen van vakanties lukte het de uitgenodigde teams niet om dit jaar af te reizen naar Tubbergen. We verwachten hen het volgend jaar weer te ontmoeten op dit toernooi.
Belangrijke doelstellingen van het toernooi zijn het actief ondersteunen van de ontwikkeling van het jeugdvoetbal en het onderstrepen van de maatschappelijke positie van TVCrsquo;28 in Tubbergen. Daarom zal er, naast de eigen D-jeugd van TVCrsquo;28 ook weer het Gemeentelijke Team Tubbergen deelnemen dat bestaat uit spelers van alle overige voetbalverenigingen uit de diverse kernen van de gemeente Tubbergen. Gezien het niveau van de deelnemers en de ervaringen van de 8 voorgaande edities is e organisatie er van overtuigd dat het weer een spannend en attractief toernooi wordt.
Graag wil TVCrsquo;28 iedereen uitnodigen om op dinsdag 20 oktober naar de Grote Moat in Tubbergen te komen. Het toernooi is vrij toegankelijk en wordt om 09.30 uur geopend. De eerste bal zal rollen om 10.00 uur. De scheidsrechters komen van de verenigingen uit de gemeente Tubbergen.
Namens de gezamenlijke Tubbergse voetbalverenigingen heet TVCrsquo;28 U allen van harte welkom om de lokale voetbaltalenten te ondersteunen.
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 18 mei

21.0°

Ochtend 14.5°
Avond 18.5°
Nacht 13.8°
Min. 13.8°
Max. 21.1°

Zon op: 03:32 uur
Zon onder: 19:26 uur

Meer weer

Gebruikerslogin